Ulla Terkelsen afslører: Fakede hjerteanfald

Ulla Terkelsen har et særligt trick til at komme ud af farlige situationer ude i verden.

Ulla Terkelsen har et særligt trick til at komme ud af farlige situationer ude i verden.

Foto: All Over Press

I over 50 år har Ulla Terkelsen sprunget på fly rundt omkring i verden for at berette, hvordan det står til der ude. Det har naturligvis bragt hende i tvivlsomme og til tider anspændte og farlige situationer, hvor hun flere gange har været nødt til at trække ældre-kortet, når hun skulle have sig selv og sine kolleger i sikkerhed. Det fortæller hun i et interview i Femina.

Helt konkret nævner hun to forskellige situationer, hvor hun har påråbt sig sin alder som en grund til, at man burde tage hensyn. 

I 2011 stod hun i et meget uroligt Egypten, der netop havde væltet deres præsident. Ulla Terkelsen blev her jagtet rundt i gaderne med sin kameramand, og det var en yderst ubehagelig situation for den garvede journalist.

- Det var ekstremt ubehageligt, men jeg fingerede et hjerteanfald, så kom der nogen med et meget ulækkert tæppe, så skulle jeg ligge på det og så videre ind til hospitalet, forklarer hun i til Femina. 

Hun forklarer, at idéen kom spontant til hende, men at der jo var en rigtig god udnyttelse af, at folk omkring hende ville synes, at det er synd for en dame på hendes alder.

Selvsamme tankegang benyttede hun, da hun skulle have selvsamme kameramand med på et fly, hvor der ellers ikke var plads til ham. 

- Jeg råbte og skreg: Det er min søn, jeg kan ikke forlade min søn, siger Ulla Terkelsen. Det lykkedes hende på den måde dengang at få hende selv og sin kameramand på det aller sidste fly ud af Bagdad.

Ulla Terkelsen er udenridskorrespondent for TV2, og hun har været journalist i over 50 år. Ulla er, trods sine 72, stadig aktiv som korrespondent, men hun er meget opmærksom på, at pensionstiden kommer tættere og tættere på, fortæller hun i interviewet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close