Nyheder20. marts 2014

Ulla Terkelsen: Derfor bruger jeg aldrig beskyttelse

Den alvidende journalist vil hellere bruge tørklæde end…
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/9604dd9a891644a7bf07f7c58fe98921.jpg
 Foto: Claus Poulsen
Hele Danmarks journalist-darling, Ulla Terkelsen, er altid én af de allerførste til at berette fra verdens varmeste brændpunkter. Men det er sjældent, at man ser den snart 70-årige legende bære skudsikker vest eller hjelm, selvom hun er omringet af konflikter og kaos.

LÆS OGSÅ: Ulla Terkelsen flytter til Kiev
Og det er der faktisk en god grund til, forklarede Ulla Terkelsen, da hun for nyligt gæstede programmet 'Talkshowet Meyerheim':

- Det er der mange grunde til. Hvis jeg er ude med for eksempel det danske forsvar - hvis man er embedded, hvis man er ude med forsvaret - så skal man have det på. Ellers vil de ikke have en med. Men jeg har det ikke på, for det er meget tungt. Og man kan ikke løbe. I min høje alder, med mine gamle ben, så kan jeg ikke løbe med sådan en vest. Og man skal kunne løbe ret hurtigt - hvis man skal løbe om hjørner, hvis der bliver skudt, forklarede Ulla Terkelsen til Michael Meyerheim onsdag aften.

LÆS OGSÅ: Spis på Ulla Terkelsen
Ulla Terkelsen har i sin mangeårige karriere set og oplevet mere end de fleste - især når konflikter og krige har været under opsejling. Lige nu er den alvidende journalist faktisk flyttet til Kiev for at dække den alvorlige politiske situation i Ukraine.

Sponsoreret indhold