Nyheder8. juli 2016

Derfor havde Ulla Terkelsen solbriller på under interview

Da TV 2-legenden Ulla Terkelsen i torsdag delte ud af sin viden på direkte TV, var der nok mange, der undrede sig over, hvorfor den garvede TV 2-journalist havde solbriller på, selv om hun befandt sig indenfor. Det var der dog en ganske særlig grund til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ulla_terkelsen.jpg
 (foto: Pernille Kaadekilde/Twitter)

Hele Danmarks journalist-darling Ulla Terkelsen er altid én af de allerførste til at berette fra verdens varmeste brændpunkter.

Og det er sjældent, at man ser den 72-årige legende uden sit vanlige tørklæde. Torsdag formiddag havde Ulla Terkelsen dog droppet tørklædet. I stedet havde hun fundet et andet tilbehør til sit outfit, som fik flere til at undre sig.

Ulla Terkelsen havde nemlig hevet et par mørke solbriller frem, og selv om interviewet foregik indenfor, beholdte Ulla Terkelsen brillerne på.

Der var dog en fornuftig forklaring på, hvorfor den garvede journalist ikke smed brillerne, mens hun fortalte seerne om Storbritanniens exit fra EU.

- Jeg har fået en infektion i øjnene, som jeg er i behandling for. Enten er det en virus eller en allergi, og så får jeg en masse creme og dråber, som jeg skal komme i øjet, siger Ulla Terkelsen til BT og tilføjer:

- Øjenlægen siger, at jeg skal holde mig i et så mørkt rum som muligt. Og det er jo lidt vanskeligt under et interview, så derfor havde jeg solbriller på.

Det gik naturligvis ikke ubemærket hen, at en af Danmarks mest garvede og legendariske journalister havde valgt et outfit, der i den grad fik hende til at ligne en rockstjerne.

Når man har knas med øjnene, ikke aflyser sit interview, men går på TV & gir' den som ROCK STAR!#UllaTerkelsen pic.twitter.com/1vbymKstYZ

— Pernille Kaadekilde (@PernilleKilde) 7. juli 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_17.png

Sponsoreret indhold