Nyheder14. august 2018

Ulf Pilgaard ude af Cirkusrevyen for resten af sæsonen

Ulf Pilgaard må melde fra til den resterende del af sæsonen med Cirkusrevyen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ulf-pilgaard-13072018.jpg
 Foto: All Over Press
Det mavesår, der har holdt Ulf Pilgaard ude af nogle af forestillingerne i Cirkusrevyen på Bakken i år, betyder nu, at den folkekære skuespiller må melde fra til resten af sæsonen.
Cirkusrevyen spiller frem til 31. august på Bakken og derefter fra den 5.-9. september i Aalborg Kongres & Kulturcenter. Ulf Pilgaards rolle overtages på Bakken af Henrik Koefoed og i Aalborg af Niels Olsen, så det er kompetente kræfter, der aflyser den 77-årige revyveteran. Ulf Pilgaard har tidligere i år måttet melde fra på grund af et maveonde, der førte til hospitalsindlæggelse, undersøgelser og afbud til et par håndfulde forestillinger. – Det er ikke noget alvorligt. Bare nogle små irritations-ting, man har fundet i hans mave – noget mavesyre, der godt kan være irriterende, og de ville godt beholde ham natten over. Han får drop, så det går hurtigere med at blive rask, sagde revy-dronning Lisbet Dahl til Ekstra Bladet i midten af juli om det der senere blev diagnosticeret som et mavesår. Ulf Pilgaards replikker blev i første omgang overtaget af Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, og sådan kom man igennem uden en af flere årtiers bærende kræfter i revyen. Senere blev Henrik Koefoed indskrevet som afløser, indtil Ulf Pilgaard meldte sig klar igen. Efter nogle uger tilbage på scenen blev Ulf Pilgaard desværre utilpas efter to forestillinger i teltet på Bakken i lørdags. Han er frisk igen, men skal igennem nogle ekstra lægeundersøgelser, skriver Cirkusrevyen i en pressemeddelelse. - Det er helt vildt ærgerligt, at vi må undvære Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle lægetjek og tests, og det vil vi gerne give ham fred og ro til, fortæller instruktør Lisbet Dahl. Billetkøberne behøver ikke sætte forventningerne ned, fordi Ulf Pilgaard må melde forfald.
https://imgix.seoghoer.dk/henrik_kofoed_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

62-årige Henrik Koefoed var godt hjulpet på vej af sin erfaring fra bl.a. Ørkenens Sønner og her fra fordums ”TAM TAM”-revy i Tivoli, da han med kort varsel sprang til i Cirkusrevyen i stedet for Ulf. Nu er han klar igen. Men kun til og med den 31. august, hvor Cirkusrevyen spiller i teltet på Bakken. Når den rykker videre til Aalborg, har han travlt andetsteds. (Foto: Dan Mariegaard)

- Vi er utrolig glade for, at så professionelle kræfter som Henrik Koefoed og Niels Olsen, kan hjælpe os resten af sæsonen. Publikum kan derfor trygt glæde sig til nogle forrygende forestillinger – også her i slutningen af sæsonen, fortæller Cirkusrevyens direktør, Torben ’Træsko’ Pedersen. Ulf Pilgaard er som allerede annonceret på plakaten igen til Cirkusrevyen 2019. Han ser frem til sin 39. sæson i Cirkusrevyen, og hele revyholdet glæder sig til, at Ulf kommer stærkt tilbage til næste år, lyder det i pressemedelelsen fra Cirkusrevyen.
null

Sponsoreret indhold