Nyheder13. juli 2018

Sygdom I: Ulf måtte melde fra til Cirkusrevyen igen

Ulf Pilgaard fortsat ukampdygtig i Cirkusrevyen på grund af sygdom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ulf-pilgaard-13072018.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespiller Ulf Pilgaard måtte torsdag aften for anden aften i træk melde fra til Cirkusrevyen.

Onsdag måtte han med kort varsel skuffe de mange forventningsfulde tilskuere på Dyrehavsbakken.

Han kunne ikke spille på grund af et maveonde, og han blev indlagt på hospitalet, hvorfra han ventes udskrevet fredag.

– Det er ikke noget alvorligt. Bare nogle små irritations-ting, man har fundet i hans mave – noget mavesyre, der godt kan være irriterende, og de ville godt beholde ham natten over. Han får drop, så det går hurtigere med at blive rask, siger revy-dronning Lisbet Dahl til Ekstra Bladet.

Hun forventer, at Ulf Pilgaard igen er på scenen fredag aften.

Onsdag blev forestillingen aflyst på grund af Ulf Pilgaards afbud, men torsdag var der igen revy i teltet - dog uden den lange 77-årige revy-veteran på scenen.

Hans replikker blev delvis overtaget Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, og sådan kom man igennem uden en af flere årtiers bærende kræfter i revyen.

Cirkusrevyen spiller frem til 31. august, så der bliver rig mulighed for, at Ulf Pilgaard kan gøre et flot comeback, når han igen er på højkant.

Ud over Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard er der i år en debutant med i form af Badehotellet-stjernen Amalie Dollerup.

Selv om debutanten har haft bragende succes i den muntre genre, bliver der ikke tale om, at hun står på plakaten igen næste år.

– Jeg skal lave ”Mød mig på Cassiopeia” næste år, hvor jeg skal på turné indtil sidst i maj. Derfor tror jeg ikke, jeg kommer til at være med i Cirkusrevyen næste år. Det andet har været fastlagt i over et år, så det kommer nok ikke til at gå, sagde Amalie Dollerup tidligere i år til SE og HØR.

Sponsoreret indhold