Nyheder 14. august 2018

Ulf Pilgaard: Syg igen

Niels Ellegaard måtte i al hast overtage det nummer, som Ulf Pilgaard skulle have optrådt med under Revyernes Revy. Mavesåret har endnu en gang sendt den 77-årige revykonge ud af sin elskede Cirkusrevy.
(Foto: Thomas Laursen)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den garvede 77-årige revykonge Ulf Pilgaard har endnu en gang måttet smide håndklædet i ringen.

– Det er sgu synd for ham. Jeg håber virkelig, han kommer tilbage, siger Cirkusrevy-kollegaen Niels Ellegaard.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Ulf Pilgaard som 1968'er i Revyernes Revy. (Foto: Thomas Laursen)

Temmelig fortumlet blev Ellegaard ringet op natten til søndag og spurgt: ”Kan du overtage Ulfs hippienummer til Revyernes Revy i aften?”.

Jo, det kunne han da godt.

Han havde jo spillet det et par gange, da Ulf for nogle uger siden første gang måtte melde pas på grund af stærke mavesmerter fra mavesår.

– Men så havde jeg glemt alt om det nummer igen. Henrik Koefoed overtog jo, og så kom Ulf tilbage, fortæller Niels Ellegaard.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

56-årige Niels Ellegaard måtte i al hast springe til i Ulfs nummer som 1968’eren på plejehjem, da netop det nummer var med i perlerækken til Revyernes Revy. (Foto: Dan Mariegaard)

Færdig for i år?

Niels klarede dog hashrusen på oldekollet til bravur, så vidste man ikke, at netop det nummer var Ulfs, ville man ikke ane uråd.

Om Ulf Pilgaard overhovedet kommer tilbage, er dog uvist.

Heldigvis kan Henrik Koefoed springe til igen, nøjagtig som han gjorde i første omgang, da Ulf blev syg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

62-årige Henrik Koefoed var godt hjulpet på vej af sin erfaring fra bl.a. Ørkenens Sønner og her fra fordums ”TAM TAM”-revy i Tivoli, da han med kort varsel sprang til i Cirkusrevyen i stedet for Ulf. Nu er han klar igen. Men kun til og med den 31. august, hvor Cirkusrevyen spiller i teltet på Bakken. Når den rykker videre til Aalborg, har han travlt andetsteds. (Foto: Dan Mariegaard)

Men når Cirkusrevyen traditionen tro rykker forestillingen til Aalborg Kongres & Kultur Center den 5. september, er Henrik Koefoed engageret til anden side.

Og med Ulf ude på ubestemt tid kan gode råd blive dyre.

Sponsoreret indhold