Nyheder31. maj 2016

TV-kendis er flyttet ind hos Jes Dorph

- Vi mødtes første gang i 1982. Og nu har vi lært hinanden endnu bedre at kende, fortæller Go'Aften Danmark-værten Jes Dorph-Petersen. Læs her hvem den heldige er
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-13437_0.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Jes Dorph-Petersen lever ikke mere alene. Den 57-årige TV-vært, som i 2015 efter kun to års ægteskab blev skilt fra Louise, har igen fået en at sige Go'Aften til, når han vender hjem til Hellerup efter arbejde.

- Vi hygger os sammen og har lært hinanden endnu bedre at kende, siger han om sin 61-årige sambo. Jes Dorphs nye bofælle er Søren Kaster, som for 16 år siden vendte ryggen til livet som TV-kendis for at blive kommunikationsrådgiver.

Alle spekulationer om, at Jes Dorph har droppet facinationen af kvinder til fordel for Søren Kaster, skyder han selv ned.

Vi har ikke sovet sammen

- Søren og jeg har kendt hinanden, siden vi var unge. Og nu har vi lært hinanden endnu bedre at kende. Vi har ikke noget romantisk kørende og vi har ikke sovet sammen, hævder Jes Dorph.

null
https://imgix.seoghoer.dk/sh-26693.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Jes Dorph-Petersen med vennen Søren Kaster, der ikke kommer nærmere end til gæsteværelset. (Foto: Mikael Rieck)

- Søren sover i gæsteværelset. Det har været uproblematisk at have ham boende. Han bor her kun midlertidigt og på fredag flytter han hen i sin nye bolig, som ligger lige i nærheden.

Søren Kaster og Jes Dorph-Petersen har begge en fortid på Frederiksborg Amts Avis. Søren Kaster arbejdede i en årrække på TV-Avisen. Senere blev han især kendt som vært på quiz-programmet Jeopardy.

Sponsoreret indhold