Nyheder 8. december 2015

Kærligheden brast: Jes Dorph skal skilles

Det meddeler han via sine sociale medier.
Foto: Thomas S. Laursen

Jes Dorph skal skilles fra konen Louise.

- Louise og jeg har valgt at lade os skille. Vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer, skriver den populære TV2-vært på sin Facebook.

Det skete nærmest synkront med, at Louise Dorph-Petersen meddelte det samme på sin profil:

- Jes og jeg har valgt at lade os skille, vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer...

De blev gift i september 2013, men flyttede allerede i september 2015 fra hinanden - altså blot to år efter, de blev gift.

Dengang sagde Louise:

- Jes og jeg bor ikke sammen længere. Jeg har ikke flere kommentarer, andet end at Jes og jeg altid vil passe på hinanden uanset hvad.

I begyndelsen af september meddelte Jes, at gik i behandling for alkoholmisbrug. Lige da han var vendt tilbage til TV2 og Go' Morgen Danmark, var han altså nødt til at sygemelde sig en længere periode.

 - Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask, sagde han i en pressemeddelse via TV2.

I galleriet herunder kan du se, hvor lykkelige de var sammen:

Så lykkelige var Jes og konen

Opdateres...

Sponsoreret indhold