Nyheder3. september 2015

Efter alkohol-afsløring: Jes Dorphs kone takker pressen

Frygtede det værste, men sender en varm tak til venner og pressen
https://imgix.seoghoer.dk/media/20271b80e89644238064c2584da4c9b4.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Jes Dorph-Petersen går en hård tid i møde. I går offentliggjorde TV 2-værten, at han trækker sig fra skærmen for at gå i behandling for alkoholmisbrug. I den forbindelse bad han pressen om, at respektere sit og familiens behov for fred. Det har pressen gjort, og det vækker glæde hos Jes Dorphs kone.

- Vågnede op og tænkte at denne dag kunne blive en af de mest smertefulde. I stedet blev den, takket være jer og en presse der respekterer vores ønske om fred og ro, til en dag hvor jeg kan falde i søvn fuld af varme og kærlighed, skriver Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel blandt andet på Facebook.

I en pressemeddelelse udsendt af TV 2 kom Jes Dorph med et helt klart ønske til pressen.

[node:aller-related-content]

- Jeg beder om forståelse for, at jeg ud over denne meddelelse ingen kommentarer har, eftersom ro og fokus på opgaven er afgørende vigtigt for mig lige nu. Jeg beder også pressen om at lade min familie være i fred.

Vind Jes Dorph-Petersens selvbiografi ” Dorph – Historier fra den anden side”
Bogen handler især om glad gadedreng, som elsker fodbold, fester og ballade, det underholdende og folkelige. Men også om den modstand et menneske kan rumme. Bogen er en fortælling om fædre, mødre og sønner. Om kærlighed og skilsmisse, ensomhed og misbrug, lavt selvværd og om den depression, som ramte Jes Dorph-Petersen en aften i 2011 og blev vendepunktet i hans liv.

https://imgix.seoghoer.dk/dorph.jpg
 Politikens Forlag

Svar rigtigt på spørgsmålet herunder – så deltager du i konkurrencen, der løber indtil den 10. september kl. 12.

Sponsoreret indhold