Nyheder8. september 2015

Jes Dorph forladt af konen

TV-værten Jes Dorph kan kort tid efter sin annoncering af sin behandling for alkoholmisbrug opleve, at hans kone ikke vil bo sammen med ham
https://imgix.seoghoer.dk/jes_dorph_lars_h_laursen_web1_3.jpg
 Foto: All Over Press

Jes Dorph-Petersens kone, Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel, skriver på sin Facebook-side, at hun ikke længere deler fælles tag med sin mand.

- Nu er det jo en privat sag hvor jeg bor. Men ja, nogle situationer gør at det er bedst. Jes og jeg bor ikke sammen længere, skriver hun på sin Facebook-side uden at ville uddybe.

At Jes Dorphs kone ikke længere vil bo sammen med ham, kommer kort tid efter, at TV-værten meddelte, at han tager en pause fra sin tilbagevenden på TV2 for at komme i behandling for alkoholmisbrug.

[node:aller-related-content]

Dengang skrev han i en pressemeddelelse:

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight

Du kan læse meget mere om Jes Dorphs private drama i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold