Nyheder23. november 2018

Szhirley i højresvingsulykke: Jeg var lige ved at dø

Szhirley var meget heldig, da hun forleden blev ramt af en lastbil. Hun forklarer nu, at hun var bange for at dø.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdgszhirley.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

En højresvingende lastbil overså den 42-årige sangerinde, og det var kun med nød og næppe, at hun ikke endte inde under lastbilen.

I såfald kunne ulykken have været meget værre, end den endte med at blive, og den populære sangerinde er taknemmelig for at være i live.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg har det godt på trods af de skader, jeg har fået. Jeg er egentlig bare taknemmelig for, at jeg er i live, for det kunne være gået helt galt. Jeg var jo lige ved at dø i går, siger sangerinden til Ekstra Bladet.

Szirley var heldigvis ikke alene, da uheldet indtraf, og hendes mand var meget påvirket af uheldet.

- Min mand blev meget rasende og råbte meget højt at lastbilchaufføren, for han blev simpelthen så bange, og så reagerede han på den måde, siger Szhirley, der ganske naturligt var meget påvirket efter episoden, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Det virker ikke til, at Szhirley er kommet sig helt over det voldsomme uheld, der kunne have kostet hende livet.

- Jeg var i chok, og det var min mand også. Men jeg har det godt, når man tager i betragtning, hvad der egentlig skete i går, siger Szhirley til Ekstra Bladet. Se Szhirleys opslag, hvor hun forklarer om ulykken:
Ikke bange for at cykle I går aftes var den 42-årige sangerinde taget i "Go' aften Danmark for at fortælle, hvordan hun oplevede hele situationen omkring uheldet. Og her fortalte Szhirley, at hun ikke er blevet bange for at cykle efter ulykken. - Jeg er ikke bange for at sætte mig op på en cykel igen. Jeg er eksempelvis cyklet herhen i studiet i dag. Det var en væmmelig oplevelse, men mest for min mand, som overværede det hele og troede, at han ville miste sin kone, siger Szhirley. Szhirley forklarer også i programmet, at hun bare er glad for at have overlevet det grimme uheld. - Jeg er bare så glad for, at jeg er i live, og så er jeg ligeglad med, hvordan jeg ser ud, fortæller sangerinden i "Go' aften Danmark'.

Sponsoreret indhold