Nyheder19. august 2016

Szhirley overrasket over søns skuespillerdrøm

Den danske sangerinde Szhirleys ældste søn skal spille Lille Per i den næste "Far Til Fire"-film, selv om hun først sagde nej på hans vegne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/941e7ecf8ebb4025900c3694e61bb1fa.jpg
 Foto: All Over

Der er mange kendte mennesker, som ikke ønsker, at deres børn skal følge i deres fodspor på grund af den store medieopmærksomhed, som følger med jobbet.

Sangerinden og revystjernen Szhirley havde også i første omgang sagt nej til at lade sønnen Elton bevæge sig ind i skuespillerbranchen, men hun lod sig alligevel overtale i sidste ende.

- Jeg blev kontaktet af casteren, der spurgte, om Elton havde lyst til at komme til casting, fordi hun skulle finde en ny Lille Per. Der svarede jeg bare, at det skulle hun altså ikke regne med, for sådan noget gad han ikke, siger sangfuglen til Ritzau Fokus og forsætter:

- Vi talte så i et stykke tid, men jeg blev ved med at afvise hende, indtil hun opfordrede mig til at spørge Elton i stedet for bare at sige nej på hans vegne, fortæller Szhirley, der blev noget overrasket, da sønnen sagde, at han rigtig gerne ville forbi castingen og prøve sine evner af.

- Han syntes, at det var fuldstændig fantastisk sjovt, og han spurgte hver eneste gang en casting var færdig, hvornår han skulle til den næste. Der måtte vi jo sige til ham, at der måske ikke blev en næste casting, og at han ikke skulle blive skuffet, hvis han ikke blev valgt, siger sangerinden.

Men castinger var der nok af, og til sidst stod Elton tilbage med rollen som Lille Per i den nye "Far Til Fire"-film, og det er Szhirley og ægtemanden, Mads Møller, både stolte og glade for, dog med forbehold.

- Man har sine betænkeligheder. Man er jo mor, og det er mit barn. Nu kommer han pludselig ind i det cirkus, som jeg plejer at være en del af, men uanset hvad så handler det om, at han synes, at det er sjovt. Det er det vigtigste, forklarer "Gammel Kongevej"-sangerinden.

Optagelserne til filmen er netop startet og skal primært foregå i Norge, hvor Szhirley, hendes mand og hendes mor skiftevis vil være til stede, hvilket revystjernen også glæder sig meget til.

- Jeg tager med på forskellige promotours, og så glæder jeg mig til at være den ondskabsfulde, hårdhændede cirkusmor, griner Szhirley.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold