Nyheder22. november 2018

Szhirley viser forslået ansigt efter ulykke

Sangerinden Szhirley var onsdag involveret i en højresvingsulykke i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdgszhirley.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sangerinden Szhirley var onsdag ude for en alvorlig ulykke i København.

En højresvingende lastbil overså den 42-årige sangerinde, og det var kun med nød og næppe, at hun ikke endte inde under lastbilen.

I såfald kunne ulykken have været meget værre, end den endte med at blive.

Szhirley har efterfølgende lagt en kort video på Instagram, hvor man kan se hendes forslåede ansigt.

Hun har blandt andet et stort blåt mærke på hagen, ligesom hun også har en voldsom hudafskrabning på den ene kind.

Artiklen fortsætter efter videoen

Hun bruger samtidig opslaget på at takke de mange mennesker, der hjalp til, da hun var blevet kørt ned.

- Jeg kunne skrive side op og side ned om oplevelsen i dag, eller lave 1200 jokes ud af det, for det er en af de måder jeg bearbejder vanvittige situationer på, men lader det ligge for i aften, men vil dog atter en gang understrege hvor taknemmelig jeg er for de dejlige mennesker som hjalp på gaden indtil politi og de sødeste ambulancefolk ankom og kørte mig til Riget, hvor jeg også blev modtaget på bedste vis. TAK TAK TAK for hver og en af jer. Wauw, skriver Szhirley til videoen.

Szhirley fortalte i går eftermiddags på sin Instagram-story, hvordan ulykken skete.

- Jeg kommer hen til et kryds, der ligger ikke så langt herfra og kører ud i krydset, for der er grønt for mig. Så kommer der en lastbil, og han svinger bare til højre. Han får revet mig med sig, forklarede Szhirley og tilføjede, at hun kun med nød og næppe undgik at lande under lastbilen, da hun væltede. - Jeg lander meget tæt på lastbilen. Ved siden af står min mand, som står og skriger i panik. Hun fortalte også, at hun var taknemmelig for, at der ikke skete mere med hende. - Jeg er mega taknemmelig for, at der ikke skete mere end det her. Det kunne være gået så freaking galt. Jeg kunne have været en del af højresvingsulykkesstatistikken, men jeg var en af dem, der slap med livet i behold, lød det lettet fra en rystet Szhirley.

Sponsoreret indhold