Szhirley viser forslået ansigt efter ulykke

Szhirley var heldig at overleve en højresvingsulykke.

Szhirley var heldig at overleve en højresvingsulykke.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Sangerinden Szhirley var onsdag ude for en alvorlig ulykke i København.

En højresvingende lastbil overså den 42-årige sangerinde, og det var kun med nød og næppe, at hun ikke endte inde under lastbilen.

I såfald kunne ulykken have været meget værre, end den endte med at blive. 

Szhirley har efterfølgende lagt en kort video på Instagram, hvor man kan se hendes forslåede ansigt.

Hun har blandt andet et stort blåt mærke på hagen, ligesom hun også har en voldsom hudafskrabning på den ene kind. 

Artiklen fortsætter efter videoen

View this post on Instagram

Dagen udviklede sig meget anderledes end planlagt. Jeg skulle have brugt dagen i dag på at give jer en masse info, billeder og videoer ifbm. min launch af min eksklusive smykker Dropps EXCLSV, som droppede i dag. Men da jeg satte mig op på cyklen imorges for at hente de første #DatePlates med diamanter, blev jeg desværre påkørt af en lastbil i et højresving, hvilket resulterede i en lidt anden slags dag, nemlig på Riget hvor jeg blev grundigt undersøgt. Jeg har ingen frakturer og er sluppet så vanvittig billigt med et ordentligt gok i nødden, eller rettere ansigtet. Jeg ser skide godt ud! Og heldigvis elsker jeg farver.. er sikker på at jeg snart bliver ringet op ang. modeljobs til United Colors of Højresvingsulykker... Jeg kunne skrive side op og side ned om oplevelsen i dag, eller lave 1200 jokes ud af det, for det er en af de måder jeg bearbejder vanvittige situationer på, men lader det ligge for i aften, men vil dog atter en gang understrege hvor taknemmelig jeg er for de dejlige mennesker som hjalp på gaden indtil politi og de sødeste ambulancefolk ankom og kørte mig til Riget, hvor jeg også blev modtaget på bedste vis. TAK TAK TAK for hver og en af jer. Wauw I kan være sikre på at #DatePlate og Dropps EXCLSV spam er ON fra imorgen igen. Indtil da vil jeg lægge mig ind til min dejlige og stadig meget chokerede mand og værdsætte livet. Jeg vil sende en tanke til hver og en jeg holder af, og takke de højere magter for at have holdt hånden over mig i dag #ThisAintOverYetMoFo!

A post shared by Szhirley (@szhirleys) on

Hun bruger samtidig opslaget på at takke de mange mennesker, der hjalp til, da hun var blevet kørt ned.

- Jeg kunne skrive side op og side ned om oplevelsen i dag, eller lave 1200 jokes ud af det, for det er en af de måder jeg bearbejder vanvittige situationer på, men lader det ligge for i aften, men vil dog atter en gang understrege hvor taknemmelig jeg er for de dejlige mennesker som hjalp på gaden indtil politi og de sødeste ambulancefolk ankom og kørte mig til Riget, hvor jeg også blev modtaget på bedste vis. TAK TAK TAK for hver og en af jer. Wauw, skriver Szhirley til videoen. 

Szhirley fortalte i går eftermiddags på sin Instagram-story, hvordan ulykken skete. 

-  Jeg kommer hen til et kryds, der ligger ikke så langt herfra og kører ud i krydset, for der er grønt for mig. Så kommer der en lastbil, og han svinger bare til højre. Han får revet mig med sig, forklarede Szhirley og tilføjede, at hun kun med nød og næppe undgik at lande under lastbilen, da hun væltede.
 
- Jeg lander meget tæt på lastbilen. Ved siden af står min mand, som står og skriger i panik.
 
Hun fortalte også, at hun var taknemmelig for, at der ikke skete mere med hende. 
 
- Jeg er mega taknemmelig for, at der ikke skete mere end det her. Det kunne være gået så freaking galt. Jeg kunne have været en del af højresvingsulykkesstatistikken, men jeg var en af dem, der slap med livet i behold, lød det lettet fra en rystet Szhirley.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close