Nyheder 21. marts 2017

Svækket Johannes Møllehave sendt på plejehjem

80-årige Johannes Møllehave, der i begyndelsen af året blev indlagt på hospitalet efter et fald i sit hjem, er blevet sendt på plejehjem. Forfatteren og foredragsholderen kæmper for at komme til hægterne igen efter det lange hospitalsophold
(Foto: All Over)

Den folkekære forfatter og foredragsholder Johannes Møllehave har tilbragt stort set hele 2017 i en hospitalsseng – og nu er han så blevet sendt på plejehjem.

Johannes Møllehave er nemlig stadig så svækket af sit lange hospitalsophold og sygdomsforløb, at han endnu ikke er stærk nok til at vende hjem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et interview med BT fortæller Johannes Møllehaves søn, Thomas Møllehave, at det formentlig ender med, at Johannes Møllehave ikke vender hjem igen.

- Han er kommet på plejehjem. Det var et nødvendigt valg, for han er stadig meget usikker på benene og kommer derfor nemt til at falde. Og så husker han ikke så godt, mister fornemmelsen for tid og rum. Så hospitalet sagde, at han ikke kunne få lov til at komme hjem, fortæller sønnen i et interview med BT.

Johannes Møllehave var så uheldig at falde og slå sit hoved to dage før sin 80 års fødselsdag den 4. januar. Faldet betød, at forfatteren og foredragsholderen har været indlagt lige siden – og nu er han altså flyttet fra Frederiksberg Hospital og ind på plejehjemmet Ingebordgården på Frederiksberg, hvor han heldigvis trives.

- Han er glad. Vanvittig glad for at være kommet på plejehjem. Han trives virkelig derovre, fortæller sønnen i interviewet med BT.

Johannes Møllehave har tidligere haft blodpropper i hjernen, hvilket også betød, at han stoppede med at holde foredrag i 2009.

Sponsoreret indhold