Johannes Møllehave stadig indlagt: Hans tilstand er vendt 180 grader

(Foto: All Over)

Den folkekære forfatter og foredragsholder Johannes Møllehave har tilbragt stort set hele 2017 i en hospitalsseng.

To dage før sin 80 års fødselsdag 4. januar var forfatteren så uheldig at falde og slå sit hoved. Og faldet har altså betydet, at Johannes Møllehave efterfølgende har tilbragt stort set hele januar og februar på hospitalet, hvor lægerne har forsøgt at finde ud af, hvad der var galt med ham.

Men nu er der endelig godt nyt om Johannes Møllehave – hans tilstand er nemlig blevet væsentlig forbedret de sidste par dage, oplyser Møllehavehuset på sin hjemmeside.

- Helt overraskende ser det ud til, at det hele har taget en 180 graders vending med Johannes helbred. Det glæder os alle meget, skriver Møllehavehuset på sin hjemmeside, hvor de også har delt et par billeder af en glad og vågen Johannes Møllehave på hospitalet.

Gabriele Andersen, der er Johannes Møllehaves storesøster og formand for Møllehavehuset, fortæller til Ekstra Bladet, at de endnu ikke ved, hvornår forfatteren kan blive endelig udskrevet:

- Siden han blev indlagt er det gået op og ned, men lige i de har dage er han vendt fuldstændig. Nu ser vi den gamle Johannes igen, og det håber vi også fortsætter, men der er selvfølgelig ingen garantier. Der er bare sket en massiv forbedring, oplyser Gabriele Andersen til Ekstra Bladet.

Johannes Møllehave har tidligere haft blodpropper i hjernen, hvilket også betød, at han stoppede med at holde foredrag i 2009.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close