Nyheder 23. februar 2017

Johannes Møllehave stadig indlagt: Hans tilstand er vendt 180 grader

Forfatteren og foredragsholderen Johannes Møllehave har siden begyndelsen af januar været indlagt, efter at han faldt og slog hovedet få dage før sin 80 års fødselsdag. Nu er der dog langt om længe godt nyt om forfatteren: - Helt overraskende ser det ud til, at det hele har taget en 180 graders vending med Johannes' helbred. Det glæder os alle meget, oplyser Møllehavehuset på sin hjemmeside
(Foto: All Over)

Den folkekære forfatter og foredragsholder Johannes Møllehave har tilbragt stort set hele 2017 i en hospitalsseng.

To dage før sin 80 års fødselsdag 4. januar var forfatteren så uheldig at falde og slå sit hoved. Og faldet har altså betydet, at Johannes Møllehave efterfølgende har tilbragt stort set hele januar og februar på hospitalet, hvor lægerne har forsøgt at finde ud af, hvad der var galt med ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu er der endelig godt nyt om Johannes Møllehave – hans tilstand er nemlig blevet væsentlig forbedret de sidste par dage, oplyser Møllehavehuset på sin hjemmeside.

- Helt overraskende ser det ud til, at det hele har taget en 180 graders vending med Johannes helbred. Det glæder os alle meget, skriver Møllehavehuset på sin hjemmeside, hvor de også har delt et par billeder af en glad og vågen Johannes Møllehave på hospitalet.

Gabriele Andersen, der er Johannes Møllehaves storesøster og formand for Møllehavehuset, fortæller til Ekstra Bladet, at de endnu ikke ved, hvornår forfatteren kan blive endelig udskrevet:

- Siden han blev indlagt er det gået op og ned, men lige i de har dage er han vendt fuldstændig. Nu ser vi den gamle Johannes igen, og det håber vi også fortsætter, men der er selvfølgelig ingen garantier. Der er bare sket en massiv forbedring, oplyser Gabriele Andersen til Ekstra Bladet.

Johannes Møllehave har tidligere haft blodpropper i hjernen, hvilket også betød, at han stoppede med at holde foredrag i 2009.

Sponsoreret indhold