Nyheder10. januar 2017

Johannes Møllehave indlagt – alvorligt syg

Johannes Møllehave faldt og slog sit hoved 4. januar, og forfatteren er stadig stærkt medtaget efter ulykken.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/moellehave_.jpg
 (Foto: All Over)

Forfatteren og foredragsholderen Johannes Møllehave var alvorligt medtaget, efter han faldt og slog hovedet to dage før sin 80 års fødselsdag 4. januar.

Fejringen af Johannes Møllehave blev rykket til søndag, men det stod så skidt til, at familien måtte aflyse fødselsdagsfesten, der skulle have været afholdt på Langeland.

– Der (fødselsdagen, red.) kunne han ikke komme over, selv om jeg kæmpede en hård kamp. Hans læge sagde, at det ville slå ham ihjel, fortæller Johannes Møllehaves søn, Tomas Møllehave, til SE og HØR.

Det så ellers ud til, at 80-årige Johannes var i bedring, efter han slog sit hoved. Han var oppe at gå efter nogle dage, men en uge efter så det kritisk ud igen.

– Han ligger stadig på hospitalet. Han har været god, men nu er han ikke så god mere. Det går lidt op og ned, så han har ikke kunnet forlade sengen siden, fortæller sønnen.

Lægerne kan tilsyneladende ikke finde ud af, hvad der er galt med ham, og det er en barsk omgang for Tomas, der fortæller, at hans far ikke er mentalt til stede.

– De ved ikke rigtig, hvad det er ... Man kan ikke tale med ham, og han er tung at danse med, siger han.

Johannes Møllehave er uddannet præst og var gift med Tomas’ mor, Herdis Møllehave, indtil hun døde i 2001. Han har tidligere haft blodpropper i hjernen, hvorfor han også stoppede med at holde foredrag i 2009.

Sponsoreret indhold