Suzanne tilbage efter sygdom

70-årige Suzanne Bjerrehuus var spændt på at se sønnens evner i \

70-årige Suzanne Bjerrehuus var spændt på at se sønnens evner i "Kærlighed ved første hik! - The Musical". – Jeg så ham i ”Vild med dans” (i 2008, red.), og der havde han jo været ude at arbejde hele tiden – det havde han ikke taget alvorligt. Men det her har han taget alvorligt, lød det.

(Foto: Dan Mariegaard)

I månedsvis har hun holdt sig ude af spotlyset – men for nylig var Suzanne Bjerrehuus, der i februar fyldte 70 år, tilbage for at overvære sønnike Oliver Bjerrehuus’ debut på de skrå brædder.

– Jeg havde ikke tænkt mig at komme ud, for jeg er ved at lære at tale ordentligt, sagde Suzanne ærligt ved premieren på ”Kærlighed ved første hik! – The Musical”.

– Jeg har holdt mig for mig selv i lang tid. Det er faktisk første aften, at jeg er ude.

Artiklen fortsætter under billedet ..

Det betød meget for Oliver, at hans mor var til stede i salen. – Det er meget, meget stort, for det er første gang i et år eller sådan noget, at jeg har fået lokket hende ud, fortalte han. (Foto: Mikael Rieck)

I begyndelsen af året meddelte Bjerrehuus, at hun døjede med senskader fra den strålebehandling, hun fik for mere end 20 år siden – og at hun især gennem det seneste år havde mærket en forsnævring af luftvejene, hvilket medførte vejrtrækningsproblemer og stemmeproblemer.

– Nu har man fundet ud af, at strålingen har ramt et lille stykke af mit luftrør, som er blevet indsnævret, sagde den kendte debattør, som derfor blev opereret i starten af marts.

– De lavede et lille rør, så jeg kan trække vejret ordentligt, sagde Suzanne, som nu får hjælp fra en talelærer og ser fremad.

Talelærer

– Jeg synes, det går godt.

Hun var meget spændt på at se Oliver folde sig ud på scenen.

Artiklen fortsætter under billedet ..

Smilene var brede hos 39-årige Sofie Lassen-Kahlke og 42-årige Oliver Bjerrehuus efter premieren på ”Kærlighed ved første hik! – The Musical”.

Smilene var brede hos 39-årige Sofie Lassen-Kahlke og 42-årige Oliver Bjerrehuus efter premieren på ”Kærlighed ved første hik! – The Musical”. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg håber bare, det går godt. Men han er så glad og optimistisk, jublede den stolte mor, som ærligt fortalte, at det ikke altid har været tilfældet.

– Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der har været mange dårlige ting i det forhold, han har haft. Men han er så glad nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close