Nyheder 22. februar 2018

Suzanne Bjerrehuus fylder 70: Fyrig furie

Jurist, forfatter, meningsdanner og tidligere TV-vært Suzanne Bjerrehuus runder et skarpt hjørne og kan se tilbage på et liv, der er mere farverigt end de flestes.
Foto: Thomas Laursen
Der er formentlig kun få brude, som har en stribe af deres tidligere kærester og mænd med til deres bryllup. Men det havde 70-års-fødselaren Suzanne Bjerrehuus, da hun i 1988 blev gift med erhvervsmanden Asger Aamund.   Gommen takkede hendes familie, veninder, kærester og mænd for at have gjort hende til den, som hun er. Den blev fanget af hendes søns far, som med et kæmpe grin og høj og klar stemme opfordrede alle elskerne til at give sig til kende:   – Jamen så synes jeg, at hele flagalléen skal rejse sig op. Lad os se, hvem der har været der!    Sådan fortæller Suzanne Bjerrehuus i sine erindringer ”Livet i mine mænd”.   Artiklen fortsætter under billedet. 
Foto: Winnifred Eriksen
Asger Aamund og Suzanne Bjerrehus blev gift den 22. januar 1988 i Søllerød Kirke. Ved brylluppet sad alle med et smørret grin om munden, fortalte hun. Alle som én tænkte de: ”Nu har hun fået sig en ny mand, og det varer tre måneder”. Foto: Winnifred Eriksen     – Selvfølgelig var den første, der for op, én, som jeg helst ville glemme alt om. Han stod stolt og rank som et alterlys, mens jeg mumlede til Asger, at han burde kun have rejst sig halvt op.   Suzanne Bjerrehuus medgiver i bogen, at det med flagalléen passede meget godt. Der var en i selskabet, som sad og dukkede sig, for han var relativt nygift, men den gik ikke:   – Mine mænd skal stå ved mig. Jeg råbte hans navn, og alle begyndte at heppe, indtil han stod op.  
  Da Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund blev gift, troede mange af hendes nærmeste, at det ville vare kort, men de fejrede 30-års bryllupsdag for en måned siden.   ”Søde, dejlige Asger er min tro følgesvend, mit livs kærlighed, det menneske, der har været bedst ved mig, og tænk, han holder ved”. Sådan skriver hun i sine erindringer ”Er vinter nær...”, der handler om hendes tid som kræftpatient.   Se det store portræt med alle de skønne billeder fra Suzanne Bjerrehuus' liv i dennes uges SE og HØR.   

Sponsoreret indhold