Nyheder30. december 2017

Sussis vildeste brandert: Jeg kan intet huske

En irsk kaffe slog Sussi helt ud af kurs og gav den 62-årige musiker blackout. Heldigvis stod Leo klar til at hjælpe hende i seng.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sussi-og-leo_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Egentlig er Sussi ikke så vild med at drikke alkohol. Hun får ganske enkelt for mange tømmermænd. Alligevel sker det indimellem, at hun slår sig løs med de våde varer.

– En dag var vi inviteret ud til nogle kollegaer. Det var en søndag, og jeg var træt, da vi havde spillet i fem dage på Skansen, husker Sussi om aftenen, der endte med et blackout.

Først fik de serveret en velkomstdrink, og da de satte sig til bords, var der både hvidvin og rødvin til maden.

– Derefter fik vi desserten og noget dessertvin, og det smagte jo godt, og så skulle vi have en irsk kaffe derefter, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sussi-og-leo2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
I år holder Sussi og Leo afterparty i deres autocamper, når de er færdige med at optræde. Men tidligere år har de været værter for nogle vilde fester. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Slæbt i seng

- Desværre fik jeg ikke sagt til de andre, at jeg ikke skulle have mere – jeg tænkte det bare. Og så kan jeg ikke huske noget som helst mere, før jeg vågnede op næste dag, griner Sussi om den vilde aften.

Leo erindrer derimod præcis, hvad der skete.

– For fanden, jeg var træt af hende, griner gemalen.

– Der var en kontakt, der slog fra. Jeg kunne ikke komme i forbindelse med hende. Så jeg sled og slæbte for at få hende i seng, siger Leo.

– Jeg havde ondt i maven dagen efter og kastede op, og jeg forstod ikke, at jeg kunne smage Pernod, for det havde jeg ikke drukket, og så begyndte Leo ellers at remse op af de ting, jeg havde drukket. Og mit hoved. Hold kæft, jeg havde ondt i hovedet, ler Sussi.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sussi-og-leo4.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Efter 46 års parløb kan Sussi og Leo stadig ikke få nok af hinanden. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Selv om det i dagligdagen er Leo, der sætter mest pris på et glas vin eller en øl, har han aldrig fået hukommelsestab af de våde varer.

– Jeg har aldrig prøvet at være så fuld, at jeg ikke kan huske noget. Men jeg kan huske, at jeg dagen efter har været pisseflov over det, jeg har lavet.

Læs hele interviewet med Sussi og Leo i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Se Sussi og Leo fortælle om deres vildeste nytårsminde og tømmermændstips i vidoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold