Nyheder28. marts 2017

Inger Støjberg: Sussi og Leo er et frikvarter

For 12 år siden nød ministeren en sommer på landevejen med den populære sangduo. Der var ægte gensynsglæde, da de mødtes igen ved udgivelse af en lydbog.

Umiddelbart har de ikke en masse til fælles. Alligevel faldt Inger Støjberg og Sussi og Leo pladask for hinanden, da de mødte hinanden første gang for 12 år siden.

Et forlag havde sat et stævnemøde op mellem den populære sangduo og Venstre-politikeren. Inger skulle skrive en bog om Sussi og Leo.

– Jeg kendte ikke særlig meget til dem og var vitterlig i tvivl, om det var en god idé. Men jeg kørte op til dem med en pose rundstykker og var der en hel dag, og så var jeg ikke i tvivl om, at det ville blive alletiders, siger Inger Støjberg, der dengang var nyvalgt til Folketinget, men forinden havde arbejdet som journalist.

Kemien var altså på plads, og Inger Støjberg drog med parret på turné i hele Danmark. Her skulle hun interviewe og observere parret på landevejen.

– Det var en fantastisk sommer, jeg aldrig glemmer, siger Inger Støjberg fortsætter:

– Jeg fik lov til at følge med dem rundt og fik indblik i deres kunstnerliv på landevejen. Det var en helt anden verden for mig, siger Venstre-politikeren til SE og HØR.

Pludselig var finanslov og møder sat på standby, og det havde vores nuværende integrationsminister bestemt ikke noget imod.

– Jeg betegner det at gå til Sussi og Leo-koncert som et frikvarter fra alle bekymringer. Det er det også at være i selskab med dem, siger den 43-årige politiker.

Læs hele historien om sangduoen og Inger Støjberg i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold