Nyheder12. juli 2016

Sussi og Leo efter 45 år: Har hænderne fulde

Midtvejskrisen er overstået, og der er stadig masser af gak og løjer i Sussi og Leo, som bare bliver gladere og gladere for at underholde danskerne

Sussi og Leo 45 års jubilæum

Kalenderen er stadig fuld, og Sussi og Leo elsker at starte autocamperen og drage ud på landevejen. Det eventyr, der begyndte for 45 år siden hjemme i Leos forældres kælder, lever fortsat i bedste velgående.

– Vi nyder det mere og mere, og det er Thomas (duoens trommeslager) en meget stor grund til. Vi var ved at køre fast i en rille, da vi var på Skansen og igen for et par år siden, fortæller Leo, da SE og HØR møder dem til en snak i deres hjem i nordjyske Saltum.

For to år siden fik duoen et tredje medlem og blev dermed til ”Trio Sussi og Leo”. Og det fik atter sat gang i de skøre ideer, som
danskerne elsker.

– Vi synes ikke, vi kunne finde på mere. Det er lidt svært, når man kun er to, men det er Thomas rigtig god til.

Nogle musikere tager sig selv meget højtideligt, siger Sussi.

– Det prøver vi at lade være med, indskyder Leo.

Barnløshed gjorde ondt
– Hvis vi har nogen som helst værdi, så er det, at vi kan få folk til at have det godt. Det er underholdning, man bliver glad i låget af, smiler Leo.

Livet på Skansen og på landevejen har fået ægteparret Nielsen til at gå på kompromis med deres egne behov.

De har nemlig aldrig fået børn, og selv om Sussi og Leo nu har affundet sig med det, så var der nogle år, hvor det gjorde ondt.

Sponsoreret indhold