Nyheder13. juli 2016

Ærlige Sussi og Leo: Derfor fik vi ikke børn

Leo var så bange for at miste sin elskede kone, hvis hun blev gravid. Engang fortrød de beslutningen, men nu kan de godt se, at deres liv ikke egner sig til bleer og babymos

Sussi og Leo 60 år

De viger helst ikke mere end en meter fra hinanden. I 45 år har 60-årige Sussi og Leo fulgtes ad i medgang og modgang – privat og på jobbet.
Og selv om parret aldrig har lagt skjul på, at de er glade for erotik og sex, så er der aldrig kommet et barn ud af det 45 år lange parforhold.

– I begyndelsen var det jo fordi, du ikke turde, jeg skulle have børn, smiler Sussi til gemalen.

– Jeg var bange for at miste hende. Jeg troede ikke, du var bygget til det, fordi du er så lille, griner Leo.

Sussi havde i mange år et ønske om at få børn, og sidenhen indså Leo også, at Sussis krop sagtens kunne klare en graviditet, men så kom jobbet på Skansen.

– Med det natteliv, vi har haft, så passer det ikke til at have børn. Og slet ikke da vi fik fast arbejde på Skansen fem dage om ugen, siger Sussi.

Engang fortrød parret, de aldrig fik børn, men i dag har de indset, at deres liv ikke egnede sig til små arvinger.

– Jeg fortryder det ikke længere, men der var lige en overgang, jeg var ked af det, siger Leo.

– Der havde jeg en form for midtvejskrise og tænkte: ”Hvorfor gør jeg egentlig det her”, lyder det ærligt fra Leo.

– Havde vi fået børn, så var det din far og mor eller min far og mor, der ville komme til at passe dem – ellers havde vi droppet Skansen, men det kunne ikke kombineres, siger Leo.

Midtvejskrisen er forlængst overstået, og parret nyder igen at drage land og rige rundt med deres trommeslager Thomas og Trio Sussi og Leo.

Skænderierne er stoppet
Som 15-årige blev Sussi og Leo både kolleger og kærester, og de er heller ikke i tvivl om, at så længe de har hinanden, så er alting godt.

– Dengang vi var ganske unge, var der gang i temperamentet. Hver gang vi blev gale på hinanden, smækkede vi med dørene, så håndtagene brækkede af. Når vi så var færdige med at skændes, gik vi rundt i hele huset og skiftede håndtag, griner Leo.

– Men vi gider ikke det der med at skændes mere.

– Hvis vi er utilfredse med noget, så sætter vi os ned og snakker om det. Og så er vi nok også bare nået frem til, at sådan er vi, og det kan man sgu ikke lave om på. Hvorfor så spilde sin tid på det, siger Sussi, der har indset, at hun nok aldrig får Leo vænnet af med at tabe tobak på bordet.

Leo er morsom
Den kvindelige halvdel vil da også hellere fremhæve de gode sider hos gemalen.
- Leo er morsom, og han er også kærlig og sjov at høre på. Han er parat til at høre efter, hvis jeg har en idé. Dog hører han ikke så godt efter, hvis jeg fortæller noget om haven, smiler Sussi.

– Jeg sætter pris på, at Sussi er ærlig og kærlig. Og så er hun ret god til at høre efter, når hun ikke selv snakker, siger Leo, der ikke er i tvivl om, hvad der sker, hvis han en dag mister sin bedre halvdel.

– Hvis Sussi dør, drikker jeg mig selv ihjel, siger Leo.

– Hvis det bliver Leo, der går først væk, vil jeg sidde her, og så vil jeg sige: ”Så sig da noget Leo”, og så vil jeg dække bord og så sidde og diskutere med ham, selv om han ikke er her. Og så vil jeg sige: ”Leo, jeg tror, jeg vil springe i faldskærm i morgen”. Selv om jeg ved, du ikke vil have det, fordi du er bange for at miste mig.

Heldigvis har Sussi og Leo ingen planer om at stoppe foreløbig. De rejser stadig land og rige rundt og har netop udgivet en DVD om de første 45 år.

– Nu tager vi fat på de næste 45 år, lover parret.

Sponsoreret indhold