Nyheder15. januar 2010

Susan Boyle: Bersærk i lufthavn

Den gæve sanger lavede en uforglemmelig scene midt i Heathrow Airport
Folk i Heathrow lufthavn fik en speciel oplevelse, de sikkert aldrig kan glemme
Folk i Heathrow lufthavn fik en speciel oplevelse, de sikkert aldrig kan glemme
 Foto: All Over

Susan Boyle er ikke ligefrem kendt for at være det mest stabile menneske i verden. Siden succesen i "Britain's got talent" har den 48-årige kvinde haft indtil flere nervøse sammenbrud, og nu er den helt gal på øverste etage igen.

Forleden fik den påståede gammeljomfru endnu en nedsmeltning. Denne gang i VIP-området i Heathrow lufthavn til stor forbavselse - og underholdning - for de andre passagerer.

Susan Boyle fløj pludselig op og stjal en moppe ud af hånden på en meget overrasket rengøringskone, hvorefter hun brugte tyvekosten som mikrofon.

Den ustyrlige sanger bandede og svovlede som en gammel havnearbejder, mens hun dansede rundt og sang ind i moppen, som hun også benyttede til at pudse nogle af de andre passagerers fodtøj med.

Stak af

Opvisningen høstede dog flere klager end klapsalver, men da personalet prøvede at stoppe Susan Boyle, valgte hun at tage benene på nakken og stikke af. Hun for ud af VIP-området, mens hun råbte: "Jeg er flygtet, jeg er flygtet".

- Der var kaos. Susan var meget rastløs og irriteret, fra det øjeblik hun kom ind, og begyndte med det samme at lave en scene. Hun sang og dansede og råbte ukvemsord meget høj, fortæller et øjenvidne til The Sun.

Sangeren befandt sig i lufthavnen, mens hun ventede på at flyve til USA, hvor hun endelig har fået lov til at gæste Oprah Winfreys talkshow. Om besøget blev gennemført uden nedsmeltninger og dans med gulvmopper, melder historien intet om.Sponsoreret indhold