Hollywood30. maj 2009

Susan Boyle: Mentalt ustabil

Gammeljomfruens finaleplads i ”Britain’s Got Talent” hænger i en tynd tråd – ligesom hendes nerver
Kun tiden vil vise om seerfavoritten Susan Boyle står på scenen i aften
Kun tiden vil vise om seerfavoritten Susan Boyle står på scenen i aften
 Foto: All Over

48-årige Susan Boyle er ved at bukke under for presset få dage før den store finale i "Britain's Got Talent", og det kan komme til at koste hende pladsen.

Produktionsselskabet ITV, som står bag talentshowet, nægter at lade Susan Boyle indtage scenen, medmindre hun bliver erklæret mentalt egnet til det inden finalen. Selskabet tør simpelthen ikke løbe den risiko, at Susan Boyle bryder sammen for åben skærm.

På det seneste har Susan Boyle opført sig dybt mærkeligt og utilregneligt. Ifølge Daily Mail har hun råbt og skreget af forskellige folk - inklusive en politimand. Før det var der en episode under en af semifinalerne til "Britain's Got Talent", hvor gammeljomfruen blev så arrig over, at en anden deltager fik ros, at hun hamrede en knytnæve ned i sin stol gentagne gange og bandede og svovlede.

Alle tydelige tegn på, at der er noget grueligt galt med sangeren, som inden deltagelsen og den megen opmærksomhed var en vellidt dame.

- Jeg siger ikke, at hun er en helgen. Men jeg siger, at inden alt det her, der blev Susan betragtet som et dejligt menneske af alle, der mødte hende. Susan har meget, meget svært ved at takle situationen og bevare roen, skriver Piers Morgan, der er dommer i programmet på sin blog.

En kilde har fortalt, at Susan fik en gigantisk krise midt på ugen. Hun pakkede sine tasker og var sekunder fra at forlade programmet.


Om Susan Boyle står på scenen i finalen, som løber af stablen i aften, vil kun tiden vise, men indtil videre er hun på plakaten som den sidste artist.


Sponsoreret indhold