Hollywood9. maj 2009

Susan Boyle: Ikke velkommen hos Oprah

Dommerne er bange for, at den britiske sangfugl får et forspring foran de andre deltagere i sangkonkurrencen, hvis hun optræder hos talkshowdronningen
Susan Boyle må ikke forfordeles, inden finalen i "Britain's Got Talent"
Susan Boyle må ikke forfordeles, inden finalen i "Britain's Got Talent"
 Foto: All Over

Den 48-årige gammeljomfru Susan Boyle tryllebandt både publikum og dommere, da hun åbnede sin stemme for verden i talentshowet "Britain's Got Talent" i forrige måned.

Efterhånden er det de færreste, der ikke kender historien om den arbejdsløse kvinde med den skønne stemme, som efterhånden er blevet set over 120 mio. klik på YouTube.

Siden har der været bud efter Susan Boyle, som har givet over 60 interviews. Men på mandag skal hun stå sin store prøve, når hun besøger talkshowdronningen over dem alle. Oprah Winfrey. Det skriver E Online.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Oprah får Susan Boyles smukke stemme at høre. Tværtimod har talentshowets dommere nedlagt sangforbud.

I følge Daily Mirror, ønsker de nemlig ikke, at Susan Boyle skal få et forspring overfor de andre deltagere i programmet før semifinalen. Desuden er de bange for at deres sanglærke bliver overeksponeret allerede før semifinalen.

- Jeg er så træt af at høre om, hvordan hun ser ud og om kysseriet og alt det der. Susan må ikke blive en joke, siger programmets strenge dommer Simon Cowell til The Telegraph.

Simon Cowell vil ikke kommentere rygterne om, at han har tilbudt Susan Boyle en pladekontrakt, og han tvivler i det hele taget på at hun kan håndtere hendes pludselige kendisstatus.

- Tag dig en ferie og kom tilbage som den person du vil være, og ikke som den person du tror, du bør være, er Simon Cowells råd til Susan Boyle.

Sponsoreret indhold