Nyheder25. oktober 2015

For svært at forene travle karrierer: Mascha og Andreas Bo er gået fra hinanden

Kendisparret gået hver til sit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-65959.jpg
 Thomas Laursen

Efter at have været kærerster i næsten to år er det slut mellem Mascha Vang og komikeren Andreas Bo.

Det skriver Mascha Vang på sin blog.

I flere uger har parret ikke postet opslag eller fotos om hinanden på de sociale medier, og de rygterom et brud, som var begyndt at løbe, er nu bekræftet af Mascha selv.

Hun skriver om mødet med Andreas Bo.

- Nytårsaften for snart to år siden, mødte jeg Andreas for første gang. Det var på mange måder magisk, fordi kemien var så stærk, og en nærmest symbolsk dag at mødes – nytårsaften. Et ny start, et nyt kapitel. Et ægte festfyrværkeri, er næsten det bedste ord jeg kan finde for vores forhold (uden det behøver blive sat i forbindelse med en fuser!). Hold op hvor har vi haft det sjovt. Vi har grinet, rejst, elsket, grædt, råbt (mest mig) og forenet to familier bedre end jeg nogensinde havde troet man kunne. Andreas var med da Hollie Nolia tog sine første skridt, og jeg har været stolt når Emma og Anton har brækket sig af druk, skriver Mascha Vang på sin blog.

Men nu er det tilsyneladende slut mellem parret.

- Det har været en god tid, men lige nu også svært at forene med to meget travle karrierer. Derfor er det tid til et nyt kapitel, hver for sig. Jeg vil derfor gerne fortælle jer med mine egne ord, at Andreas og jeg ikke længere er sammen som par. Andreas er et fantastisk menneske som jeg respekterer højt, og har været stolt over at stå ved siden af. I har altid været støttende, og med på sidelinien hele vejen, så derfor skal I naturligvis også læse dette hos mig først, end andre steder, skriver Mascha.

Andreas Bo fik for nylig på rekordtid solgt sit hus i Køge, men med bruddet fra Mascha skal han nu ud at finde en singlebolig.

Sponsoreret indhold