Nyheder31. oktober 2015

Instagram-brugere til Mascha: Det er synd for din datter

Mascha Vang sender helt forkerte signaler, lyder det
https://imgix.seoghoer.dk/media/0067729b38ca4338bc762d0edac7ee6a.jpg
 Thomas Laursen

Mor og datter på togtur til Jylland. Umiddelbart lyder det ikke som noget, der burde kunne skabe debat på de sociale medier, men det har det gjort for den populære blogger Mascha Vang.

Mascha har lagt et billede op på Instagram af sin treårige datter Hollie Nolia med en Louis Vuitton-taske, og det er helt forkert, mener nogle af bloggerens 105.000 følgere på Instagram:

Hun er super cute. Synes bare det er synd at hun render rundt med en LV taske, synes det sender forkerte signaler at en så lille pige render rundt med en designertaske. Det bliver kun sværere og sværere at være pige idag, man behøver ikke sætte barrieren så højt at man som 3 årlig render rundt med en taske som mange voksne ikke en gang har råd til, skriver en af kritikerne.

Andre Instagram-brugere mener, at hun sikkert bare lånte sin mors taske.

På sin blog skriver Mascha Vang:

- Vi mødtes på hovedbanen hvor farmand afleverede hende (Hollie Nolia, red.) til mig, og så fik hun min gamle taske jeg havde pakket med legesager – så matchede vores oppakning lissom også. Hun var så stolt og tronede gennem hovedbanegården, det bette menneske.

Se det omdiskuterede billede her

I sidste uge fortalte den populære blogger, at hun og komikeren Andreas Bo havde valgt at gå fra hinanden.

Hvad mener du? Er det sødt eller forkert at låne en treårig pige en Louis Vuitton-taske-taske? Deltag i debatten på vores Facebook-side

Sponsoreret indhold