Succesen fortsætter: Se den nye "Broen"-trailer

Foto: Baldur Bragason/SVT

Endnu en sæson af DR's krimiserie "Broen" løber af stablen 1. januar, og nu er der kommet lille smagsprøve på fjerde og sidste sæson.

Folkene bag "Broen" har lagt den nye trailer ud på seriens Facebookside og skriver: - Alle sagaer ender - Teaseren for vores sidste sæson er her!

Og det er nok også en hyldest til seriens hovedperson Saga Norén, der bliver spillet af den svenske skuespiller Sofia Helin, og som i slutningen af sidste sæson var i dyb krise. De faste seere er nok spændte på, hvordan Saga har det i den nye sæson. 

I tre sæsoner har hun opklaret mysterierne - først sammen med Martin Rohde, der bliver spillet af Kim Bodnia, der sidenhen kommer i fængsel. 

Forfatteren bag serien, Hans Rosenfeldt, har tidligere afsløret, at det bliver en skræmmende og ubehagelig sæson, der venter os i det nye år. 

Serien, der er en dansk-svensk produktion, har fået sit navn efter Øresundsbroen. Første sæson af serien, der startede i september 2011, starter med fundet af et kvindelig midt på Øresundsbroen.

 

Udover Kim Bodnia har serien også skuespillere som Thure Lindhardt og Ellen Hillingsø på rollelisten. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close