Nyheder5. april 2017

Én person kvæstet under optagelserne af 'Broen'

Biler kørte sammen under optagelser af den populære krimi-serie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bro.jpg
 Foto: Carolina Romare)
En person er kommet til skade under optagelserne af den meget populære dansk/svenske krimi-serie 'Broen'. Det beretter svenske Kvällsposten.
Serien finder sted i både Danmark og Sverige, og det er Malmø, at der er sket en mindre ulykke under optagelserne onsdag eftermiddag. Der er ellers blevet slået et hav af mennesker ihjel i de første tre sæsoner af serien, så skuespillere, stuntmænd og andre omkring serien må godt passe lidt på sig selv under optagelserne så virkeligheden ikke overhaler manuskriptet. Men 13.15 onsdag blev politi og ambulance tilkaldt til et ulykkessted i Malmø, rapporterer Kvällsposten. - Der var biler involveret, og vi er ved at finde ud af, hvad der er sket. En bil påkørte en holdende bil - de var begge en del af optagelserne - og en person er kommmet til skade, siger Stephan Söderholm fra politiet i Malmø til Kvällsposten.
Der var angiveligt ikke tale om en større politiopgave. Hvor alvorligt den pågældende er kommet til skade, og om det er en skuespiller eller en anden fra produktionen er endnu uvist.
Fjerde sæson af 'Broen' har igen Sofia Helin og Thure Lindhardt i hovedrollerne som krimi-betjentene Saga Norén og Henrik Sabroe. Da vi forlod dem sidst nåede Henrik i sidste øjeblik frem til Saga, der grædende sad med sin pistol i hånden ved et togspor og lignede en, der havde tænkt sig at tage sit eget liv. 'Broen' IV er på skærmen den 1. januar 2018. Se galleri fra 'Broen' III:

Broen III

Sponsoreret indhold