Nyheder 9. juni 2016

Lukas: Håber ikke mini-Graham får mors sangstemme

Snart er Lukas Graham både far og verdensstjerne, men den 27-årige christianit har ikke glemt sine mange danske fans, og han holdt en fest på Sølund Festival onsdag aften
Foto: Claus Poulsen

Ude godt - Hjemme er bedst. Mon ikke Lukas Graham og hans band tænker sådan? Efter flere måneder i USA, hvor de med kæmpe succes har optrådt i det meste af Amerika, er bandet nu vendt hjem til Danmark. Her giver de seks koncerter henover sommeren, og nogle af de heldige, der fik lov til at nyde verdensstjernerne, var de 20.000 festglade mennesker med udviklingshæmning, der onsdag aften hyggede sig på Sølund Festival i Skanderborg.

Bandet skabte en fest, da de trådte ind på scenen, og det var ikke kun publikum, der nød selskabet.

- Jeg tror, vi vil spørge om vi må komme igen næste år, sagde Lukas Graham, inden han sluttede aftenen af med to ekstra-numre.

- Det er også en undskyldning for at komme til Danmark, sagde Graham med hentydning til deres enorme succes i USA.

- Vores familier savner os, og jeg venter jo en lille mini-Graham til september. Jeg håber bare ikke, guldklumpen får sin mors sangstemme, for så kommer vi ikke til at tjene penge, grinede verdensstjernen.

Heldigvis har Lukas bevaret begge ben på jorden, og han delte både blomster ud til publikum og sang "Vi sejlede op ad åen" som fællessang på opfordring fra en fan.

Lukas Graham bliver far til september for første gang, og allerede i november vender bandet tilbage til USA, hvor de atter vil turnere rundt i nogle måneder. Men først skal sommeren nydes i Danmark med familien og fire koncerter.

Du kan komme med Lukas Graham til koncert her:

 

 

Sponsoreret indhold