Stine Kronborg skjuler intet: Deler intimt ammebillede

Stine Kronborg.

Stine Kronborg.

(Foto: All Over Press)

Graviditeten var bestemt ikke planlagt – men i dag kunne Stine Kronborg bestemt ikke forestille sig et liv uden sin guldklump.

I december blev den 37-årige bodybuilder og fitnessdronning mor til en velskabt søn, og siden har hun i sandhed nydt tiden som nybagt mor.

Hun har åbent og ærligt fortalt om dét at blive mor – og nu deler hun så et billede på Facebook, der viser hende i en intim stund sammen med sin guldklump.

- Tur til København aflyst denne weekend. Jeg kunne ikke medbringe baby til arrangementet i aften. Han spiser stadig så ofte, at jeg ikke havde lyst til at efterlade ham så mange timer, selv om jeg har nogle fantastiske babysittere. Lille ”Madpakke” har brug for mors bryster”. Her ses vi få øjeblikke efter, at jeg gik på scenen, skriver Stine Kronborg som kommentar til sit amme-billede.

Den lille guldklump kom til verden i december, men selv om Stine Kronborg har fortalt åbent om sit nye liv som mor, så har hun været anderledes hemmelighed, når det kom til, hvem faderen er.

Tre måneder inden fødslen fortalte Stine Kronborg, hvorfor hun ønskede at holde faderens identitet hemmelig:

- Jeg vil gerne indrømme, at det ER hårdt ikke at tale om det, og ikke engang min familie ved noget. Grunden til, at jeg ikke vil tale om det, er af respekt for mit kommende barn og at situationen ikke er så ukompliceret, som jeg havde håbet, sådan er det og det må folk prøve at respektere«, skrev Stine Kronborg på sin blog i oktober og tilføjede:

- Det resulterer dog engang imellem i nogle mindre breakdowns (da jeg jo normalt er en person der deler alt), og trods det, at venner og bekendte gerne vil hjælpe, så kan de ikke. Jeg stoler ikke på nogen i denne situation.

Du kan se flere billeder af Stone Kronborg i galleriet herunder:

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close