Nyheder17. december 2016

Stine Kronborg: Stresset efter fødsel

Hun er lige blevet mor, og de mange beskeder og opkald stresser Stine Kronborg.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11.jpg
 (Foto: Maria Rixen)

Det har absolut været den største lykke for Stine Kronborg, der næsten lige har født sin lille søn. Men det er også en helt ny verden, og det betyder, at der ikke er så meget overskud til alt det man ellers plejer at kunne gøre.

Det har den 37-årige nybagte mor også måttet indse. Hun er alene med sønnen, og har ikke villet afsløre, hvem der er far til det lille vidunder. Masser af familie og venner har været klar til at bakke hende op, og hun er blevet overdænget med opkald og beskeder. Men hun har ikke kunnet overskue at svare.

- Jeg har ikke svaret på 1 eneste besked endnu, jeg modtager mange opkald om dagen for at høre hvordan det går, folk der gerne vil besøge osv. Jeg bliver desværre ret stresset af det!! Jeg beder Jer give mig lidt plads og tid til at finde ud af mit nye liv og vores rutiner inden jeg kan overskue JER, skriver hun på sin facebook-side og fortsætter:

- Ja jeg er begyndt at opdatere på Facebook, og det gør jeg udelukkende for, at I kan se VI har det godt og nyder min nye rolle, men det betyder IKKE at jeg nu pludselig har mirakuløst mere tid - tværtimod. På forhånd tak for forståelsen, slutter den nybagte mor.

Sponsoreret indhold