Reality20. december 2016

Stine Kronborg: Jeg er forelsket til op over begge ører

Realitystjernen er helt overvældet efter fødslen af sin lille søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine_kronborg.jpg
 Foto: Maria Rixen)

For lidt over en uge siden blev Stine Kronborg mor til en lille dreng, og fødslen af hendes lille søn har ændret realitystjernen.

- Jeg er forelsket til op over begge ører i min lille nyfødte søn. Nu forstår jeg, hvad det er at være MOR. Fra det øjeblik han kom ud, op i mine arme og jeg krammede ham, opstod der et bånd, der er så ubeskriveligt, skriver Stine på sin blog.

Selvom Stine er forelsket i sin lille søn, så må hun også indrømme, at hun er en lille smule træt efter den første uge som mor.

- Indrømmer dog at mor hér er lidt træt, for jeg har ikke kunnet fjerne mine øjne fra den lille lækre fyr, jeg nyder hvert et grynt, vejrtrækning, ansigtstræk, prutterne og bøvserne – jep, han er en rigtig dreng. Han virker virkelig som en baby med et roligt sind, og det er kun få grædetrip, vi har haft, ved godt jeg ikke skal glæde mig for tidligt mht gråd, skriver Stine på bloggen.

Men ugen har ikke kun bragt glæde over den lille søns ankomst. Det var nemlig også i denne uge, at det var et år siden, at Stine Kronborg mistede sin far.

- Selvfølgelig har jeg tænkt på min far, og gjorde det da også under fødslen, forestillede mig, han hjalp mig med de sidste tre skub, hvor et nyt liv erstattede tabet af et andet. Så i stedet for at græde ulykkelige tårer i dag, er det glædestårer og en kæmpe taknemlighed til livet og livets overraskelser, skriver Stine på bloggen.

Hvad Stines lille søn skal hedde er endnu ikke blevet afsløret.

Du kan se flere billeder af Stine Kronborg i galleriet herunder

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

Sponsoreret indhold