Nyheder12. januar 2016

Amoriner i ’Årgang 0’: Stephanie er vildt forelsket

Der er amoriner i luften i aftenens afsnit af ’Årgang 0’. Stephanie er nemlig blevet forelsket i en fyr, som hun har mødt i Lalandia, og nu ser den 15-årige pige frem til at møde ham igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/161848.jpg
 Foto: TV 2

’Årgang 0’-børnene kan bestemt ikke kaldes børn mere. De er blevet teenagere – og interessen for det modsatte køn er også begyndt at vise sig hos de unge mennesker.

15-årige Stephanie svæver således rundt på en lyserød sky i aftenens afsnit af ’Årgang 0’ – og årsagen er en sød fyr med ”mørkt hår og grønne øjne”, som Slagelse-pigen mødte under en ferie til Lalandia.

- Han blev ved med at kigge på mig, og jeg blev ved med at kigge på ham og sådan noget! Han er virkelig flot!, lyder det fra en meget smilende Stephanie, da hun betror sig til en tæt veninde om den 17-årige Alec, der er godt i gang med at slå benene væk under hende.

Men selvom Stephanie har prøvet at have en kæreste før, kan hun stadig blive en smule forlegen, når en sød fyr viser interesse for hende.

- Jeg er ret genert med hensyn til drenge og sådan noget. Så Karla og Simone (Stephanies veninder, red.) gik op til ham for at finde ud af hans navn, og hvor han boede, og hvor gammel han var, forklarer Stephanie videre til sin veninde i aftenens afsnit af ’Årgang 0’ og tilføjer.

- Så fandt jeg ham på Facebook, og så var vi sammen om fredagen og lørdagen. Og så lige siden har vi bare snakket og skrevet sammen. Og så skal jeg være sammen med ham på lørdag, siger en smilende og spændt Stephanie i aftenens afsnit.

Se, hvordan det går med Stephanie og fyren i aftenens afsnit, der sendes på TV 2 klokken 20.00.

https://imgix.seoghoer.dk/danmarks-bedste-tv-blad_2_2.png

Læs alt om ugens TV i Danmarks bedste TV-blad!

Sponsoreret indhold