Nyheder31. januar 2018

Hed video med Sofie Linde og Ruben Søltoft er megahit i Indien

En YouTube-video, hvor Sofie Linde og Ruben Søltoft gør grin med storfilmen "Titanic", er gået viralt i Indien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-01-31_kl._07.32.55.png
 Foto: TV 2 Zulu / Youtube

En knap et år gammel Youtube-video med Ruben Søltoft og Sofie Linde er pludseligt gået viralt i Indien og er set 26 millioner gange. Det skriver BT.

Ruben Søltoft var sidste år vært for Zulu Awards, der løb af stablen på Oslobåden, og i den anledning lavede han en sketch med "X Factor"-værten Sofie Linde, hvor de lavede tykt grin med storfilmen fra 1997 "Titanic".

I videoen genopfører Søltoft og Linde en lang række ikoniske scener fra "Titanic". De har blandt andet sex i en bil på parkeringsdækket, selvfølgelig med en hånd, der sætter aftryk på en dugget rude, og i en anden scene smider Ruben Søltoft tøjet, så Sofie Linde kan tegne ham kun iført en stor diamant.

Artiklen fortsætter under videoen.

Knap et år efter videoen er lagt på Youtube, er statistikkerne pludselig gået amok. Komikeren opdagede, at videoen - der havde ligget jævnt på 100.000 visninger - pludselig var blevet set 16 millioner gange. I skrivende stund er den set 26 mio. gange.

- Jeg kontaktede Zulu og spurgte, hvordan alle de her mennesker havde fundet frem til videoen. De kiggede ind i tallene, og det viser sig, at ingen af de her indere selv har søgt på 'Ruben Søltoft'. Desværre, fortæller komikeren til BT.

Forklaringen skal i stedet findes i Youtubes måde at vise relaterede videoer på. Youtubes algoritme har sat videoen med Sofie Linde og Ruben Søltoft i forbindelse med en række Bollywood-klip, så når man har set nogle bestemte Bollywood-videoer, bliver man så opfordret til at se "Titanic"-sketchen.

- I Bollywood-genren er man meget afklædt, og sammenkoblingen er muligvis, at jeg også er meget afklædt i sketchen og viser... alt. Det er nok derfor, vi er faldet i Bollywood-segmentet, lyder Søltofts forklaring til BT.

Sidste år vakte Ruben Søltoft opsigt, da han proklamerede, at hans ansigt skulle på det tunesiske damelandshold, da de skulle spille mod Danmark under VM i december. I sidste øjeblik kunne planen dog ikke realiseres.

Sponsoraftalen var underskrevet, pengene overført og Rubens hoved var mærket på håndboldpigernes trøjer. Men noget gik galt, så Ruben måtte skuffet se Tunesien spille mod Danmark uden sit aftryk på trøjerne.

- De seneste dages opmærksomhed på mit sponsorat af det tunesiske damelandshold har skabt enormt meget medieomtale, og det har måske både været godt og skidt, for her i 11. time har jeg modtaget den triste besked om, at de tunesiske spillere alligevel ikke må bære trøjerne med mit uskyldige, blege ansigt på, skriver en skuffet Ruben i et opslag på Instagram.

Det tunesiske håndboldhold var ellevilde over sponsoraftalen, og det internationale håndboldforbund, IHF, havde godkendt logoet på trøjerne, men det opfindsomme sponsorat var nået helt op til Tunesiens regering, som ikke var så vilde med Rubens idé.

- Kontrakten er ellers underskrevet, IHF har godkendt logoet, det tunesiske håndboldforbund har underskrevet, pengene overført - vi har mobilepay'et HELE beløbet. Men beslutningen er truffet på regeringsniveau (for real!). Så vidt jeg er informeret, er det kun den tunesiske regering, der har et problem med Ruben Søltoft, skriver komikeren i opslaget.

Ruben havde ellers lagt en video op, hvori han var meget begejstret for sin nye sponsoraftale. Han ville dog helst have haft sit ansigt på de danske kvinders trøjer, men det var vist for dyrt.

Derfor faldt valget på én af Danmarks modstandere, og af dem syntes Ruben, at Tunesien var det bedste bud.

Komikeren har de seneste dage glædeligt fortalt om trøjerne i medierne og på sociale medier. Komikeren var sågar rejst til Tyskland for at se kampen mellem Danmark og Tunesien, men måtte altså noget skuffet overvære kampen uden at se sig selv på spillertrøjerne.

- Jeg er helt oprigtigt ked af, at det her alligevel ikke bliver en realitet, men jeg vil meget gerne sige tak til alle jer, der har taget så godt imod min idé. Tak fordi I har liket og delt.

- Tusind tak fra en slukøret Ruben, skriver han.

Sponsoreret indhold