Nyheder10. oktober 2017

Sofie Linde jubler: Vi skal ha' en pige

"X Factor"-værten og kæresten Joakim Ingversen skal være forældre til en pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171008_mr_landskamp_004.jpg
 Foto: Mikael Rieck

I august annoncerede Sofie Linde, 28, at hun og DR-kollegaen Joakim Ingversen, 30, skulle være forældre, og selv om graviditeten ikke var planlagt, så ser parret frem til at tage mod den lille ny i starten af det nye år.

Nu kan parret så afsløre, at de venter en pige. Det fortalte Sofie Linde til SE og HØR, da hun og kæresten var til landskamp mellem Danmark og Rumænien i Parken søndag.

- Det er en pige, fortæller "X Factor"-værten til SE og HØR.

- Vi havde egentlig besluttet os for, at vi ikke skulle vide det. Men så sad man der hos jordemoderen, og så kunne jeg faktisk godt se, hun virkelig var en pige. Der var ikke nogen tap der, siger Linde med et grin.

Parret har endnu ikke besluttet sig for et navn til datteren.

- Jeg tror lige, at hun skal ud, og så skal man se, hvad hun ligner, for med vores ansigter kan det jo blive alle ting, lyder det fra den gravide TV-vært.

Linde har tidligere fortalt, at hendes graviditet har været uden de store komplikationer.

– Jeg har det godt, men jeg er jo en lille smule tungere. Både at se på og at slæbe rundt på, fortalte Sofie Linde til SE og HØR under optagelserne af auditionprogrammerne.

I september 2015 stod Sofie Linde og Joakim Ingversen frem på den røde løber og afslørede, at de var mere end bare gode venner – faktisk havde de været kærester i mere end ét halvt år, afslørede Sofie Linde bagefter i et interview med ALT for Damerne.

Her fortalte hun også, hvordan hun og Joakim Ingversen blev kærester.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge, egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, fortalte Sofie Linde i interviewet.

I februar kom det frem, at Joakim Ingversen havde friet til Sofie Linde, men at hun noget utraditionelt ikke havde fået nogen ring.

I galleriet kan du se flere billeder af Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold