Sofie Lassen-Kahlke giftede sig med tobakskonge

Sofie Lassen-Kahlke

Sofie Lassen-Kahlke

(Foto: Mikael Rieck)

Sofie Lassen-Kahlke er vokset op i en juristfamilie i Hellerup, hvor man har landets højeste indkomster og bor i Danmarks dyreste huse – og derfor var der måske også en forventning om, at hendes ægtefælle skulle findes i en socialklasse, der matchede hendes egen.

Så Sofies far Niels Kahlke havde grund til at stikke piben ind, da hans nu 38-årige datter i 2012 giftede sig med den ni år ældre erhvervspilot Hans Poul Petersen.

Sofies mand er nemlig en af arvingerne til en tocifret millionformue, der blev grundlagt, da Hans Pouls oldefar åbnede en tobaksfabrik i Horsens. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie Lassen-Kahlke

Sofie og Hans’ søn Alfred nåede at komme til verden, inden mor og far blev gift i 2012. Før Hans, børn og ægteskab havde Sofie en anden velhavende kæreste, godsejeren Axel Castenschiold. (Foto: Mikael Rieck)

Sofie Lassen-Kahlke ryger ikke

Trods den familiemæssige tilknytning til tobaksindustrien skal man ikke forvente at finde nikotin i blodet på hverken Hans Poul Petersen eller Sofie Lassen-Kahlke.

– Det er 20 år siden, jeg røg, og hverken Sofie eller jeg ryger i dag, siger Hans Poul Petersen, hvis far og onkel var de sidste i slægten, som arbejdede med tobak. 

I stedet for et liv i tobakkens tjeneste valgte Hans Poul Petersen at uddanne sig til erhvervspilot. 

I dag arbejder han for Slots- og Kulturstyrelsen og har ansvaret for Trekroner Fortet. Desuden sidder han i bestyrelsen for familiefirmaet Petrus A/S, der holder til i Horsens, og som har til formål at få formuen på mere end 57 millioner kr. til at blive endnu større. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie Lassen-Kahlke

– Jeg glæder mig til at få Sofie hjem. I øjeblikket træner hun sekssyv timer om dagen, siger Hans Poul Petersen. (Foto: Thomas Laursen)

Sofie Lassen-Kahlke mødte husbonden på Fanø

– Det har jeg ikke så meget lyst til at kommentere, siger Hans Poul Petersen om familiens enorme pengetank.

Sofie og Hans mødte hinanden på Fanø, hvor begges familier har sommerhuse. I januar 2011 fødte Sofie parrets første barn, og et bryllup og tre år senere fik Alfred en lillesøster, Agnes.

Selv om det er ”Vild med dans”, Sofie Lassen-Kahlke netop nu eksponeres i, blev hun allerede landskendt, da hun som 20-årig medvirkede i ”Anja og Viktor”-filmene, hvor hun spillede over for vennen Robert Hansen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie Lassen-Kahlke

Sofie læste jura som forældrene og søsteren Ditte, men valgte skuespillet som erhverv. (Foto Mikael Rieck)

Sofie Lassen-Kahlke vinder

I modsætning til Roberts turbulente karriere, der har været præget af skandaler og alvorlig sygdom, har Sofie Lassen-Kahlke langsomt, men sikkert foldet sit talent ud i flere filmroller samt på teater og TV.

Og de seneste måneder har en lille million seere hver uge fulgt Sofie og dansepartneren Michael Olesens vej mod ”Vild med dans”-finalen. 

– Iben Hjejle er godt nok dygtig, vurderer Sofies mand Hans Poul Petersen og afslutter:

– Men selvfølgelig vinder Sofie.

Og det gjorde hun altså også fredag aften i Horsens.

Læs mere om "Vild med dans" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close