Nyheder2. december 2016

Sofie Lassen-Kahlke: Jeg holder gerne jul hele året

For Sofie Lassen-Kahlke betyder det ikke så meget, om der hænger guirlander i loftet hele året rundt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-56101.jpg
 (Foto: All Over)

Man kunne fristes til at tro, at skuespillere, der spiller med i julefilm eller julekalendere, er godt trætte af julen, når vi endelig når til december, men sådan forholder det sig ikke.

I hvert fald ikke for skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke.

Hun har været med til at bringe danskerne i julestemning af flere omgange. Først som nissepigen Stella i julekalenderen "Krummernes Jul" derefter som Kaffe-Hanne i julekalenderen "Brødrene Mortensens Jul".

Selv om det nu er mange år siden, at skuespillerinden selv kaldte julemanden for sin far eller skænkede kaffe over disken til en dånende Wilhelm Mortensen på tv, så føler hun stadig, at juleuniverset tilhører hende, fortæller hun.

Og det univers er hun slet ikke træt af endnu.

- Jeg har arbejdet så meget med jul i virkelig mange år, hvor jeg har stået i nissetøj i juli, så jeg går ikke så højt op i, om det er december eller ej, fortæller den folkekære skuespillerinde.

I hendes hjem må der derfor gerne stå juledekorationer året rundt, og hvis der hænger en guirlande i hjørnet fra sidste jul, så går det nok, ligesom at julepynten lige så stille sniger sig ind i hjemmet, så snart vi går koldere vejr i møde.

- Jeg er virkelig typen, der starter med at jule op i virkelig lang tid forinden, røber hun.

"Kærlighed ved første hik"-skuespillerinden forbinder nemlig julen med en helt bestemt følelse:

- Der er jo ekstrem glæde og masser af kærlighed forbundet med julen og nu, hvor jeg er blevet ældre, bruger jeg også tiden på at sætte ekstra pris på, hvad jeg har og er lidt mere taknemmelig.

Netop nu er Sofie Lassen-Kahlke biografaktuel i rollen som en ikke særlig julebegejstret karakter i filmen "Familien Jul - i nissernes land".

Sponsoreret indhold