Nyheder11. november 2017

Ups! Sofie Lassen-Kahlkes kjole gik op

Da Sofie Lassen-Kahlkes dansede med Michael Olsen, gik hendes kjole pludselig op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wen_1980.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Når man bliver ført rundt på dansegulvet, er det ikke altid, at tøjet vil, som man vil. Det kender skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke alt til.

Da hun og hendes "Vild med dans"-partner Michael Olesen fredag skulle danse tango, gik hendes rødblomstrede kjole pludselig op og var - med hendes egne ord - pivåben. Det skriver TV 2.

Heldigvis for den populære skuespiller skete det under generalprøven og altså ikke for rullende kameraer under aftenens liveshow fredag.

- Jeg mærker et eller andet, men jeg kan ikke se det, og så danser jeg videre. Men så i slutposituren kan jeg mærke, at jeg får en kjole i hovedet, og så kigger jeg ned, og så er kjolen bare pivåben. Jeg var så meget inde i dansen, at jeg slet ikke lagde mærke til det, fortæller Sofie Lassen-Kahlke til TV 2.

Heldigvis for "Kærlighed ved første hik"-stjernen var hun ganske tækkeligt klædt på under kjolen.

- Jeg havde heldigvis en rigtig flot bodystocking på. Og hvis jeg havde lagt mærke til det, havde jeg også danset videre. Herrgud, det var jo bare en bodystocking, lyder det fra Lassen-Kahlke.

Du kan se klippet af Sofie Lassen Kahlkes kjole, der går op hos TV 2.

Der var masser af dramatik og passion på ”Vild med danse”-gulvet fredag.

Aftenen var nemlig helliget til den argentinske tango, så de fire håbefulde nydansere og deres partnere skulle finde både sensualitet og lidenskab frem.

Men selv om dommerne gav høje karakterer til alle tilbageværende par, blev kvartfinalen endestation for et af parrene.

Fredag måtte en rørt Kiin Kiin-kok Dak forlade dansegulvet sammen med sin partner Thomas Evers Poulsen.

- Det er super ærgerligt, men jeg har det okay med det. Jeg har nydt hvert eneste øjeblik. Det har været en kæmpe personlig rutsjebanetur, fortalte en rørt Dak efterfølgende til SE og HØR.

Dak har tidligere fortalt, hvordan dét at være med i "Vild med dans" har været med til at hele hendes knuste hjerte.

Under "Vild med dans" fortalte den dygtige kok, hvordan hun havde afsløret sin kæreste gennem 10 år i at leve et dobbeltliv: I 10 år havde han således haft en anden på samme tid, som han var kæreste med Dak.

Dak Wichangoen fortalte, at "den anden kvinde" en dag låste sig ind i hende og kærestens fælles lejlighed. - Det skete en dejlig lørdag morgen, hvor hun stod i min lejlighed og spurgte, hvem jeg var. Hun ville gerne vide... Hun havde de samme spørgsmål, som jeg havde, fortalte køkkenchefen. - Jeg sov, og min kæreste var ved siden af mig. Hun havde låst sig ind med sine egne nøgler, tilføjede hun. Kiin Kiin-køkkenchefen fortalte, at hun valgte at stå frem med den dybt personlige historie i "Vild med dans" for at vise seerne hendes sande jeg. - Det var for at give dem hjemme i stuerne et indblik i, hvorfor jeg viser så mange følelser. Det er ikke et setup, fastslog Dak Wichangoen.

Særligt Iben og Morten fik ros og tårnhøje karakterer for deres argentinske tango fredag aften, som de dansede til Orquesta Color Tango Roberto Alvarezs ”Quejumbroso”.

- Det er Mortens aften. Det ER Mortens aften, udbrød en tydelig glad og stolt Iben Hjejle kort efter, at parret var blevet belønnet med flotte 39 point – aftenens absolutte topscorer.

De fire ”Vild med dans”-par var dog ikke kun konkurrenter fredag aften. De var også kolleger. I anden omgang gik de nemlig på gulvet som dansekolleger, når de sammen dansede en streetdance.

Her gik TV 2’s håndboldekspert Daniel Svensson og Karina Frimodt på gulvet sammen med skuespiller Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen, mens skuespiller Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard gik på gulvet sammen med kokken Dak Wichangoen og hendes partner, Thomas Evers Poulsen.

De tre tilbageværende par skal i næste uge dyste i semifinalen, hvor det gælder en af de eftertragtede finalepladser i Forum Horsens den 24. november.

Se, hvordan Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen træner i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold