Michael og Sofie vandt "Vild med dans"

Foto: Dan Mariegaard

Michael Olesen og Sofie Lassen-Kahlke kunne efter en tæt finaledyst her til aften hæve "Vild med dans"-trofæet i vejret.

De blev nemlig årets vindere af "Vild med dans". 

Men inden at parret kunne løfte trofæet skulle de først danse en quickstep, et latinmix og så den berømte freestyle. 

For deres quickstep scorede parret 39 point, og det selvom, at de havde et lille kjolekiks. Et kjolekiks, som Nikolaj Hübbe syntes, at de klarede med bravour. 

- Jeg så, hvordan i klarer alting. Intet lader sig gå jer på. Hele den her hal, jeg synes at de her to mennesker fortjener sådan en stor hånd, sagde han, da parret havde danset deres quickstep.

Efterfølgende fik de 36 point for deres latinmix, og til sidste scorede det topkarakter, 40 point, for deres freestyle. 

Latinmixen var i øvrigt en ny disciplin i årets "Vild med dans"-finale. Her skulle parrene danse i hele fire minutter. Noget der efterfølgende høstede masser af rosende ord efter dansen. 

- Vi er nødt til at rose begge for at kunne huske fire minutters koreografi, sagde Nikolaj Hübbe efter dansen. 

Det var to ekstremt glade vindere, som SE og HØR mødte kort efter sejren. 

- Det er ubeskriveligt fedt, lækkert, sejt. En drøm der går i opfyldelse. Vi har nydt hvert øjeblik, fortalte Michael Olesen, da kameraerne var slukket. 

- Vi var så glade, da det var os, fortalte Sofie Lassen-Kahlke, der er helt sikker på, at hun skal blive ved med at danse. 

Bookmakerne fik ret

Bookmakerne havde allerede inden finalen satset på, at Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen ville løbe afsted med trofæet. Både Danske Spil og Bet25 troede nemlig på deres sejr,.

- Sofie Lassen-Kahlke er vores favorit til odds 1,70 på trods af, at hun generelt har fået en lavere score hos dommerne end Iben Hjejle i den her sæson. Men man skal huske på, at finalen er udelukkende en seerafstemning, og derfor vurderer vi Sofie Lassen-Kahlke som en lille favorit, sagde Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil, inden finalen.

Hos Bet25, mente man, at Iben Hjejle skulle score mange flere point fra dommerne end sofie, hvis hun skulle løbe med sejren.

- Iben skal formentlig op og score markant flere dommerpoint end Sofie, hvis hun skal ende med at løfte trofæet. Især fordi nogle af de mange seerstemmer, som Daniel Svensson sugede til sig i de foregående programmer, nu skal fordeles imellem de to. Dén duel har vi en formodning om, at Sofie trækker sig klart bedst ud af, og derfor er hun vores favorit til at vinde "Vild med dans", sagde Morten Olsen fra Bet25 inden finalen. 

Kæresten heppede på Michael

Michael Olesen har været med i "Vild med dans" i hele 11 sæsoner, men i aften var det første gang, at han kunne stå i finalen.

Og ved hans side var kæresten Joan Divine, hun sad nemlig på første parket i Forum Horsens.

Før det store finaleshow startede, fortalte hun til SE og HØR, at hun var helt sikker på, at kæresten ville løbe med trofæet

- Selvfølgelig. Det skal han gøre. Men altså, hvis han ikke gør, så tror jeg ikke, han bliver skuffet eller noget. Bare det at have været med i finalen, synes han er stort, fortalte Joan kort inden showstart.
 
Se hele SE og HØR's dækning fra lige efter kameraerne blev slukket i årets "Vild med dans" i videoen herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close