Kongelige2. juli 2018

Kronprinsparret skodder Caroline Fleming: Frosset ud

Mens Frederik og Mary fyrede den af med Caroline Flemings eksmand Rory Fleming og hendes søster Louise ”Duddi” Iuel-Brockdorff Albinus, sad baronessen alene i London
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_fleming_6.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det var årets fest.

Kronprinsens private fødselsdagsparty for nylig.

Men der manglede én gæst, der altid plejer at være garant for fest og farver: Caroline Fleming.

Mens jetsetbaronessen manglede en invitation, kunne man finde både eksmanden Rory Fleming og Carolines søster Louise ”Duddi” Iuel-Brockdorff Albinus på gæstelisten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_flemings_soester_duddi_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Carolines søster Louise ”Duddi” Iuel- Brockdorff Albinus og hendes mand Nikolaj var velkomne på Fredensborg til fødselsdagen. (Foto: Dan Mariegaard)

Den 42-årige frøken Fleming har ellers altid været at finde blandt Mary og Frederiks allertætteste venner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kronprinsparret_1.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Kronprins Frederik har kendt Caroline Fleming, siden han var barn, og Mary har været en af jetsetbaronessens nærmeste venner. Alligevel var Caroline perona non grata til fødselsdagsfesten på Fredensborg for nylig. (Foto: Peter Grosen)

Hun var inviteret til brylluppet i 2004, og da skilsmissen fra den britiske rigmand Rory Fleming i 2008 var en realitet, hastede kronprinsesse Mary og Gavnø-baronessen Helle Reedtz-Thott til London for at trøste.

Mary stillede sågar op, så de fremmødte fotografer kunne få et billede foran Carolines lejlighed i den eksklusive bydel Chelsea.

Dermed sendte Mary et klart signal til Rory om, at hun havde valgt side: Carolines.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mary_og_caroline_fleming.jpg
 (Foto: All Over Press)

I 2008 stillede Mary og baronesse Helle Reedtz-Thott sig op og erklærede deres fulde støtte til Caroline under skilsmissen fra Rory Fleming. Alligevel var det forleden Rory og ikke Caroline, der var med til Frederiks fest. (Foto: All Over Press)

Inde i varmen

Venskabet blev allerede fuldbyrdet, da Mary i 2006 takkede ja til at være gudmor til Carolines datter Josephine.

Men i 2010 kom de første ridser i forholdet. Carolines kaotiske forhold til daværende Arsenal-angriber Nicklas Bendtner blev betragtet som en tand for pinligt.

Bendtner trak på det tidspunkt overskrifter med sine drukture og problemer med ordensmagten overalt, og det var bestemt ikke noget, der begejstrede i de kongelige gemakker.

Caroline blev gravid, og Nicklas skred som bekendt, få uger efter at lille Nicholas kom til verden på et hospital i London en kold decemberdag.

Ude i kulden

Denne gang var der så ingen hjælp at hente fra Kancellihuset.

Flemings 2. ”skilsmisse” på mindre end to år blev ikke ligefrem honoreret, og Mary og Frederik kvitterede iskoldt med at være fraværende til Nicholas’ dåb i 2011. Alligevel stod døren en anelse på klem.

Og da Mary nedkom med prins Vincent og prinsesse Josephine i begyndelsen af 2011, var det store spørgsmål, om Caroline var velkommen til dåben.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_fleming_2_2.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Mary og Frederik inviterede Caroline til tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephines barnedåb i 2011. Her fulgtes single­ baronessen med kronprinsvennen Johan Wedell- Wedellsborg. (Foto: Claus Poulsen)

Da vinter blev til forår, stod det klart: Mary forbarmede sig over den udstødte baronesse, og Caroline strålede side om side med Mary og Frederik i Holmens Kirke.

Og så sent som i 2012 poserede kronprinsessen med Carolines datter Josephine på mors Instagram – og i juni 2014 kunne Josephine stolt vise et billede af sig selv og Mary på sin helt egen profil.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Mary er gudmor til Carolines datter Josephine (t.v.). Her foreviget med den nu 11-årige prinsesse Isabella. (Foto: Instagram (Caroline Fleming))

Siden er det dog gået stærkt ned ad bakke – og det er ikke meget, de har set til hinanden.

Forholdet blev bestemt ikke bedre, da Caroline meddelte, at hun ville være realitystjerne i USA.

Én ting var, at Caroline blev kendt for TV2-serien ”Baronessen flytter ind” i begyndelsen af 00’erne, men den amerikanske skandaleserie ”Ladies of London” trak baronessen ned i en helt anden liga.

Da Caroline fyldte 40 år i 2015, gik der rygter om, at kronprinsessen ville deltage i festlighederne. Men da dagen kom, blev Mary væk.

Helt slut

Da Frederiks officielle fødselsdagsfest i maj løb af stablen, kunne man tidligere have forestillet sig, at der ville have været en stol på Christiansborg Slot til Caroline.

Her var hun heller ikke velkommen.

Derefter gættede mange på, at Fleming i det mindste ville have været en stensikker gæst til Frederiks mindre formelle fødselsdagsfest i juni.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rory_fleming.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det må gøre ondt at se, at Carolines eksmand, den britiske James Bond-arving Rory Fleming, stadig er inde i varmen. (Foto: Thomas Laursen)

Ikke mindst på grund af den meget afslappede hippiestemning, der havde passet som fod i hose til Carolines personlighed.

Men heller ikke her dumpede der en invitation ind ad brevsprækken hos London-baronessen.

Caroline Flemings PR-agent, Unique Models-direktør Jesper Thomsen, oplyser, at Fleming ikke vil kommentere historien.

Han forklarer dog, at hun havde såkaldte andre gøremål i den britiske hovedstad – langt fra Fredensborg Slot.

Sponsoreret indhold