Slut med kaviar og østers? Mads Dinesen begynder på SU

Mads Dinesen begynder på skolebænken på mandag

Mads Dinesen begynder på skolebænken på mandag

Foto: Peter GrosenChampagnedrengen, alias Mads Dinesen, sætter sig nu på skolebænken, men kaviar, østers og champagne bliver ikke skiftet ud med leverpostejsmadder og øl i fredagsbaren, forsikrer han over for SE og HØR.

Fra på mandag begynder Mads Dinesen på Niels Brock som HHX-studerende.

Den gode nyhed afslørede han selv på sin Facebook-profil torsdag formiddag, hvor han lagde et billede op af sin ansøgning og skrev:

- Så har jeg været til samtale og overbevist Niels Brock om at det er på tide jeg får færdiggjort min gymnasiale uddannelse. HHX studerende fra på mandag, skriver Mads Dinesen.

Til SE og HØR uddyber Champagnedrengen, at han skal bruge de næste to år på sin uddannelse, og at han især ser frem til fagene ervervsøkonomi og afsætning.

- Men ikke tysk... det er mit hadefag, lyder det fra Mads Dinesen, der tilføjer, at han fortsætter med sine andre projekter sideløbende med lektierne.

Lige nu tæller det blandt andet et projekt i Tyrkiet, hvor erhvervsmanden sælger arealer med poppel-træer videre - træerne kan siden bruges som biobrændsel. Derudover har den unge fyr kastet en del penge i en ny hjemmeside, som snart går i luften.

- Så der bliver stadig råd til champagne, kaviar og andre goder?

- Det burde der stadig være råd til, siger Mads Dinesen efterfulgt af et grin.

Mads Dinesen er kendt for sin hang til champagne (deraf kælenavnet Champagnedrengen) og store armbevægelser i byen, hvor han blandt andet har blendet en tusindekroneseddel i sin drink.

Men 13. februar blev Champagnedrengen alias Mads Dinesen varetægtsfængslet - sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen forlanger kaviar i fængslet

LÆS OGSÅ: Mads Dinesen er på fri fod

LÆS OGSÅ: Mads Dinesen knaldet af privatdetektiv

I alt blev den unge mand sigtet for hele 37 forhold, der blandt andet omfattede dokumentfalsk, mandatsvig, bedrageri, besiddelse af stoffer, spirituskørsel og kørsel uden kørekort.

11. juni modtog han sin dom i Retten ved Glostrup: To år og seks måneder i fængsel. Herudover fik han frakendt kørekortet i ti år og skal betale sagens omkostninger og forskellige erstatningskrav.

I sin ansøgning til Niels Brock valgte Mads Dinesen selv at komme ind på det kriminelle kapitel i sit liv:

- Overstående er et færdiggjort kapitel i mit liv, som jeg nok aldrig slipper for at høre for, men som jeg om ikke andet selv har kunnet lære af, og komme videre fra. I dag sidder jeg som ekstern konsulent på en række virksomheder og har ejerandel i visse af dem, skrev Mads Dinesen i sin ansøgning og uddybede:

- Bortset fra det, ønsker jeg mig brændende at få færdiggjort en ungdomsuddannelse. Jeg har altid været utrolig glad for at gå i skole og har både faglige og sociale kompetence. Jeg ønsker at færdiggøre en ungdomsuddannelse således jeg kan læse videre enten på CBS eller på jurastudiet på Københavns Universitet.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close