Nyheder24. juli 2018

Skuffet Caroline Fleming: Far var ikke tro og loyal

TV-baronessen Caroline Fleming afslører, at hun hverken talte med eksmanden Rory eller sin far, da hun skulle føde Nicklas Bendtners søn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline.jpg
 (Foto: All Over Press)

I et interview med magasinet IN fortæller Caroline Fleming sandheden om forholdet til faren, lensbaron Niels Iuel-Brockdorff.

Da nu 42-årige Caroline Fleming i 2010 fødte sin og Nicklas Bendtners søn Nicholas, sejlede hun i problemer og var ikke på talefod med eksmanden Rory Fleming eller sin far, som hun især havde manglet støtte fra i sagen om Valdemar Slot, der har været i familiens eje i 11 generationer.

Artiklen fortsætter un00der billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_fleming3.jpg
 (Foto: Andreas Szlavik/Polfoto)

Det var et svært forhold, som Caroline havde til faderen Niels Iuel-Brockdorff. Her i selskab med konen Molise. (Foto: Andreas Szlavik/Ritzau Scanpix)

– Aftenen før jeg fødte Nicholas, gav jeg efter for presset. Klokken 20 om aftenen underskrev jeg derfor en stor stak dokumenter, og næste dag fødte jeg Nicholas. Den aften gav jeg alt, jeg ejede, væk, og jeg skrev under på, at jeg ikke nogensinde vil komme til Rory med økonomiske krav, fortæller hun i interviewet.

Samtidig med problemerne kæmpede Caroline for livet i forbindelse med fødslen af sin søn. Og der, midt i sin dødskamp, manglede hun støtte. Men den kom aldrig.

– Jeg var så skuffet over, at min far ikke havde stået ved min side, både i relation til Valdemars Slot, men også i relation til Nicholas. Jeg følte ikke, han havde været tro og loyal – men i stedet valgt Fleming-familien, og hvad han troede ville være en langtidsholdbar løsning for Valdemars Slot. Jeg var så skuffet og havde brug for at mærke en anden smerte for at glemme denne skuffelse, at jeg bad lægen om at sy stingene uden narkose, fortæller Caroline ærligt til IN.

Artiklen fortsætter under billedet ...
https://imgix.seoghoer.dk/caroline_fleming2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Caroline var helt opløst i tårer, da hendes far, lensbaron Niels Iuel-Brockdorff, døde i 2017. (Foto: Thomas Laursen)

Caroline Flemings far døde i januar 2017, 78 år gammel, men inden da havde han lavet en aftale om, at Valdemars Slot bliver Carolines søn Alexanders, når han fylder 22. Men aftalen nåede aldrig at blive underskrevet af Niels Iuel.

Sponsoreret indhold