Nyheder13. maj 2008

CAROLINE FLEMING: FAR AFLYSER FEST

TV-baronessens far aflyser sin ellers stort anlagte 70-års fødselsdag. Han er træt af al virakken om familien og vred på TV2 over, at de genudsender programmerne om datteren
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/carolines-far-aflyster-stor-jpg.jpg

Så blev det åbenbart for meget for faderen til den kvidrende TV-baronesse, baron Niels Iuel-Brockdorff. Der var ellers lagt i kakkelovnen til stor 70-års fødselsdagsmiddag for baronen på Valdemars Slot med prominente gæster, men nu er festen afblæst.
- De nærmeste havde fået besked på at sætte kryds i kalenderen. Alle regnede derfor med, at dagen ville blive markeret på vanlig vis, fortæller en kilde tæt på familien.
- Nu fejres fødselsdagen i stedet i stilhed, siger kilden.

Negativ omtale

En del af forklaringen er den megen negative omtale og virak, som Caroline Fleming har forårsaget siden 2007.
Først kom TV2-serien "Baronessen", hvor Caroline Fleming underholdt en måbende seerskare om sit forkælede liv på Valdemars Slot, som Caroline overtog i 2004.
Så kom skilsmissen fra millionærmanden Rory Fleming, som Caroline giftede sig med i 2001. Senest har Caroline tilføjet endnu et kapitel til
sæbeoperaen om Valdemars Slot i form af en regulær politianmeldelse, da naboerne har fået nok af larmen fra hendes mange horror-fester på slottet.
SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra fødselaren, som har slukket sin telefon. Fra baronens residens på Slotsalleen i Svendborg fortæller en kvinde ved navn Inger vrissent, at man ingen kommentarer har til sagen.

Vred på TV2
Lensbaronen er desuden vred over, at TV2 genudsender programmerne om baronessen, som egentlig slet ikke er baronesse. Den titel mistede hun nemlig, da hun giftede sig borgerligt.
- Det er helt ude i hampen, at TV2 er begyndt at genudsende serien om "Baronessen" på Valdemars Slot, siger Niels Iuel-Brockdorff til Fyns Amts Avis.
- I det hele taget blev udsendelserne slet ikke det, vi havde regnet med. Vi brugte timer og dage på optagelser om naturen på Tåsinge og hele kulturhistorien, men det er bare skåret væk. Det var ikke interessant nok, siger lensbaronen til avisen.

Se billeder fra Livsstilsmessen og læs stort interview med Caroline Fleming i SE og HØR på torsdag.

Sponsoreret indhold