Nyheder30. januar 2018

Skønne billeder: Thomas Evers Poulsens 40-års fødselsdag

Selv om de er godt afsat til anden side, har den 40-årige ”Vild med dans”-darling, Thomas Evers Poulsen, fået en helt særlig plads i sine dansedamers hjerter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas-evers-poulsen0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Sammen med sin 26-årige kæreste Sæthór Kristjánsson bød Thomas Evers Poulsen venner og familie velkommen til dans og lækker mad i Albertslund.

– Vi skal have tapas til både forret, hovedret og dessert. Min mor har lavet al maden, røbede fødselaren.

– Jeg glæder mig til at sætte mig ned og nyde det, sagde danseren, der bød velkommen og præsenterede alle gæsterne, inden de gik om bord i de lækre retter.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/thomas-evers-og-kaereste.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

Den glade fødselar har det seneste årti danset sig igennem en del kvinder i ”Vild med dans”.

Og mange af dem er endt i nære venskaber.

https://imgix.seoghoer.dk/thomas-evers-poulsen.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

Så Astrid Krag, Kirsten Siggaard, Lisbeth Østergaard, Dak Wichangoen, Anne-Mette Rasmussen og Christina Hembo var alle opsatte på at fejre 40-årsfyren med et brag.

Astrid Krag inspicerede Lisbeth Østergaards gravide mave. Den 37-årige TV-vært føder sit andet barn til foråret.

https://imgix.seoghoer.dk/astrid-krag-lisbeth-oestergaard.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

- Thomas vil altid være min dansemand. Han gjorde, at jeg opdagede, at der skal være plads til at have det sjovt og bruge neglelak og pailletter, og det har jeg holdt fast i, fortalte 35-årige Astrid Krag som havde taget tøj på, så hun kunne danse hele natten.
https://imgix.seoghoer.dk/dennis-knudsen_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

– Thomas er en sjov og hyggelig ven. Han er altid meget inspirerende at være sammen med, fordi han er så glad og positiv, roste den 54-årige kendisfrisør, Dennis Knudsen, som ankom sammen med TV-lægen Charlotte Bøving på 50 år og hendes kone Pernille.

https://imgix.seoghoer.dk/mie-moltke-og-frederik-nonnemann.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

– Vi har 25-års jubilæum, og Thomas var min første partner som elitedanser. Han har altid været der, og han støtter og hjælper mig, uanset hvilken fase af livet jeg er i. Han vil altid det bedste for mig, og det synes jeg er meget særligt, roste 36-årige Mie Martha Moltke og hyggede sig med Frederik Nonnemann på 27 år.

https://imgix.seoghoer.dk/20180120-tsl-thomas-evers-0032.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

– Thomas har været som en storebror i ”Vild med dans”. Han er varm og tager hånd om os. Han er god til at samle os og er den, der arrangerer julefrokoster, fortalte 26-årige Mille Funk og Jenna Bagge også på 26 år, som nød festen med 32-årige Morten Kjeldgaard.

https://imgix.seoghoer.dk/claudia-rex.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

– Jeg har kendt Thomas hele mit liv. Han er en sjov storebroragtig type, der gerne kommer med en kæk bemærkning. Nogle er mere upassende end andre. Man hører altid sandheden fra Thomas. Det er fantastisk med sådan en ven, sagde 31-årige Claudia Rex.

https://imgix.seoghoer.dk/mads-vad.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

– Thomas betyder ekstremt meget for mig. Hvis jeg er i bekneb, kan jeg altid ringe til ham. Vi har en helt speciel kemi, hvor vi driller hinanden og holder utrolig meget af hinanden, sagde 33-årige Mads Vad, som havde sin forlovede Nanna med.

https://imgix.seoghoer.dk/dak.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

34-årige Dak Wichangoen havde også æren af at fejre Thomas på hans rigtige 40-årsdag, hvor han spiste med sin mor på Daks restaurant Kiin Kiin.

– Jeg sørgede for, at han blev mæt og gik glad i seng.

https://imgix.seoghoer.dk/anette-oxenboell-ander-fogh.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

Den 61-årige Bakke-sangerinde Anette Oxenbøll er nær veninde med Thomas og morede sig med tidligere statsminister Anders Fogh på 64 år, som var med pga. fru Anne Mettes venskab med hovedpersonen.

Sponsoreret indhold