Thomas Evers' tiramisu rost til skyerne: Her er opskriften

Foto: TV3/Mikael Rieck

Thoma Evers kan åbenbart andet end at danse. 

Han er også ganske talentfuld i et køkken. 

Det beviste han her til aften, hvor han var vært i "Til Middag Hos". 

Her havde danseren besøg af Irina Olsen, Camilla af Rosenborg og Joakim Ingversen. 

Efter en god forret og hovedret og en sjov leg indimellem, blev det tid til desserten. Her havde Thomas Evers valgt at servere tiramisu, men med hans eget præg på. 

Og selvom gæsterne var en smulle skeptisk til at starte med, ændrede hele stemingen sig, da de fik taget første bid. 

- KÆFT, hvor smager den godt. Det er det, jeg siger, jeg elsker dig. Det er fantastisk. Det er som om, du har lavet det hele kun til mig, udbryder Camilla af Rosenborg. 

Joakim Ingversen sidder nærmest i sin egen verden før han også kommenterer på maden. 

- Ej, hvor smager det sindssygt, lyder det fra TV-værten, og Irina Olsen er enig.

Og er du også en af dem, der sad tilbage med en forstærket trang til at smage Thomas Evers' tiramisu efter den modtagelse? 

Så kan du nu lave din helt egen hjemme i køkkenet.

Thomas Evers har nemlig delt sin opskrift på tiramisu, så ved at følge den skulle du altså gerne ende med præcis samme dessert, som den gæsterne elskede.

Det må da være et sikkert hit ved dit næste middagsselskab.

Thomas Evers' tiramisu

Til 4 personer

Tiramisu creme

0,25 dl Æggeblommer

50 g Sukker

0,5 tsk. Vaniljesukker

0,5 dl Piskefløde

250 gram Mascarpone-ost
 

  • Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til tykt skum.
  • Pisk mascarponen blød med fløde og vend forsigtigt blandingen i æggemassen.
     

Småkager (stor portion)

75 g hvedemel.

1 tsk. Majsstivelse.

½ tsk. Fint salt.

½ tsk. Bagepulver.

 ½ tsk. Natron.

120 g smør.

100 g fint rørsukker.

75 g lys muscovadosukker.

1 æg.

1 vaniljestang.

2 økologiske appelsiner.

125 g hvid chokolade.

125 g mørk chokolade.

  • Bland hvedemel, krydderier, majsstivelse, salt, bagepulver og natron.
  • Pisk smør, de to slags sukker og æg.
  • Tilsæt vanilje, revet appelsin og citronskal.
  • Tilsæt så melblandingen og den hakkede chokolade.
  • Bag 10-12 minutter på 180 grader

Småkagerne og cremen servers samlet i et glas eller lignende.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close