Nyheder13. april 2017

Thomas Evers Poulsen flytter sammen med kæresten

Thomas Evers Poulsen og islandske Sæþór Kristjánsson stod frem som kærester i december 2015.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cp.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Thomas Evers Poulsen har svunget masser af danseglade kendiskvinder rundt, men privat er det islandske Sæþór Kristjánsson, der har valset sig ind i "Vild med dans"-veteranens hjerte.

Den 39-årige professionelle danser og den 25-årige islænding stod frem som kærester i december 2015, og siden har de været uadskillelige.

Nu tager det forelskede par det næste step i forholdet og flytter sammen.

Det afslører Thomas Evers Poulsen på Instagram under hashtags som "jubii" og "kæresten siger, jeg skal sortere mine ting".

- Så skal der pakkes! Den nye lejlighed er fundet, skriver den dobbelte "Vild med dans"-vinder og tilføjer:

- Men meget spændende når to med hver sin stil flytter sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cp.jpg
 Foto: Claus Poulsen
Thomas Evers Poulsen og kæresten, Sæþór Kristjánsson. Foto: Claus Poulsen

Som en kommentar til afsløringen skriver Sæþór Kristjánsson i et langt hashtag, at han har opfordret sin celebre kæreste til at rydde op i sine sager og donere dem til godgørende formål, inden de slår pjalterne sammen.

Sæþór Kristjánsson og Thomas Evers Poulsen viste sig for første gang sammen på den røde løber til premieren på James Bond-filmen "Spectre" i oktober 2015 og bekræftede kæresteforholdet i december samme år over for blandt andet Ekstra Bladet.

- Jeg så Sæþórs foto på Instagram og likede det. Så prikkede han mig på Facebook, og herefter prikkede jeg tilbage, og på den måde fik vi en snak på Facebook i gang, fortalte Thomas Evers Poulsen til avisen.

- Han ligner ikke en 24-årig - heller ikke mellem ørerne. Han er meget mere moden. Han er bestemt ikke en badboy. Han er meget sød, sagde den professionelle danser til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold