"SKAM"-stjerne med i ny TV 2-serie

Den amerikanske version af \

Den amerikanske version af "SKAM" er sat til at blive vist i 2018.

Foto: NRK

Hele verden lærte norske Lisa Teige at kende, da hun spillede Eva i ungdomsserien "SKAM". Hun spillede hovedpersonen i seriens første sæson, hvor hun kæmpede med at få nye veninder og at holde fast i kæresten Jonas. 

Den populære serie sluttede efter fire sæsoner, og nu indtager Lisa Teige, 19, så TV-skærmen igen. Hun har nemlig fået en mindre rolle i den kommende TV 2-serie "Håbet", der indspilles netop nu. Det skriver TV 2

Nutidens Norge i "SKAM" er erstattet af Danmark anno 1899 i "Håbet", og Teige spiller en pige, som seriens hovedperson, den forældreløse pige Marie, møder i Norge.  

LIsa Teige fortæller, at det var en udfordring ikke at spille skuespil på modersmålet.

- Det var spændende at spille med i en anden tidsperiode, end jeg er vant til, men det var en udfordring at forstå, hvad alle sagde på dansk. Men det gik bedre til sidst, siger Lisa Teige til TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Lisa Teige (til højre i billedet) slog for alvor igennem i serien "SKAM". Foto: DR

Efter "SKAM"s enorme succes har Teige trukket sig en smule tilbage fra rampelyset og er begyndt på et studie i samtidsdans på Kunsthøgskolen i Oslo. 

Jeg spiller stadig skuespil, men det er svært at finde tid til det ved siden af studiet. Men det er hyggeligt at kunne tage nogle mindre roller, som jeg fik mulighed for i "Håbet", tilføjer Teige.

- Det er trist, at "Skam" er slut, da det har været en eventyrlig oplevelse, konkluderer "SKAM"-stjernen. 

"SKAM" er blevet så stort et hit, at den nu skal indspilles på fem forskellige sprog

Se flere billeder fra SKAM i galleriet.

SKAM

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close