Nyheder21. november 2016

Sisse Fisker hylder manden

Det har ikke været lutter lagkage for Sisse Fisker på det sidste. Og det har det bestemt heller ikke for hendes mand, som hun nu hylder på Instagram.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sisse_fisker_og_manden.jpg
 Foto: Thomas Laursen

40-årige Sisse Fisker kommer sig i disse dage over en stor rygoperation, hvor hun blandt andet har fået fjernet en diskus. Den populære TV-vært har nemlig i mange år døjet med ondt i ryggen, og det har kun en operation kunne afhjælpe. Sisse Fisker ser dog tilbage på de mange år med smerter og hylder sin mand, Sune Mogensen, for at følge hende i både medgang og også den modgang, hendes rygproblemer har medført.

- I fem år har han klaret alt fysisk arbejde i hytten, fordi jeg har haft ondt i ryggen. Jeg har ligget på sofaen og set ham ordne haven, støvsuge, lave mad og kaste rundt med børnene. Jeg har pebet og tudet og han har lagt øre og skuldre til gang på gang, skriver Sisse Fisker på sin Instagram-profil, hvor hun også har et billede af hende og manden sammen.

Hun indleder da også den følsomme tekst med ordene:

- Jeg aner ik hvad jeg skulle gøre uden ham her!

Det har været svært for den ellers aktive Sisse Fisker at finde sig i, at rygsmerterne begrænsede hendes mobilitet. Det har blandt andet betydet, at den glade mor til to raske drenge har måtte lade de vilde lege overgå til manden. I den kærlige besked lægger Sisse Fisker vægt på, at hun er meget opmærksom på, at Sune har trukket den tungeste del af læsset det sidste stykke tid. Og hun er himmelrykt lykkelig for, at manden, trods det hårde slid, stadig stillet op for sin sengeliggende kone.

I weekenden kunne de to hårdt prøvede forældre dog nyde hinandens selskab, da sønnerne var passet andetsteds.

- I aften har jeg ham for mig selv for første gang i lang tid. Børnene er udlånt. Vi hører musik, der er gang i brændeovnen, jeg læser en bog, mens manden laver mad. Føler mig simpelthen så heldig, skriver Sisse Fisker.

Efter fem år i smertehelvede og et utal af kontroversielle behandlinger, valgte Sisse til sidst at lægge sig under kniven, selvom operationen var temmelig risikofyldt. Indtil videre er Sisse dog i bedring, men det er ikke til at sige, hvornår man får hendes kønne ansigt at se på skærmen igen.

Sponsoreret indhold