Nyheder20. januar 2018

Silas Holsts babymama: Jeg er forelsket

Moderen til Silas Holsts to børn, veninden Louise Mahnkopf, er blevet ramt af Amors pil.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louise-mahnkopf.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mens kærligheden netop er bristet mellem ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark svæver moderen til deres to børn, Louise Mahnkopf, på en lyserød sky.

Hun har netop forelsket sig hovedkulds i 43-årige Brian Kofoed, som til daglig arbejder som lagerchef for tøjmærkerne Björn Borg og SOS.

– Vi er meget glade. Vi har været lidt on/off i tre år, siden Maggie blev født, røber Louise over for SE og HØR og fortsætter:

– Men vores søn kom lige i vejen, hvis man kan sige det, så lige der var vi ikke sammen. Nu er forholdet dog atter hedt mellem Louise og Brian, som endnu ikke er flyttet sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas-holst_0.jpg
 Foto: Claus Poulsen
Kærligheden blusser for Louise Mahnkopf, 34, som er faldet pladask for den 43-årige Brian Kofoed. Sammen med Johannes Nymark, 31, og Silas Holst, 34, har Louise børnene Maggie My på tre og Bob Jones på ét år. (Foto: Claus Poulsen)

– Vi bor hver for sig, men han er hele tiden hjemme hos os. Han er rigtig god, fordi han står for meget af det praktiske med at lave mad, handle ind og sådan noget. Han er virkelig den bedste, vi kunne ønske os. Han sørger for, at vi alle sammen har det godt og har mad, lyder det med et grin fra Louise, som sammen med 34-årige Silas Holst og Johannes Nymark på 31 år har datteren Maggie My på tre og sønnen Bob Jones på ét år.

I december meddelte Silas og Johannes, at de efter syv år sammen, heraf fire som ægtefolk, skulle skilles.

Hvad der nu rent praktisk skal ske med villaen i Brønshøj, som Silas og Johannes deler med Louise, er endnu ikke fastlagt.

– Det er vi i gang med at finde ud af nu, lyder det fra den smaskforelskede mor til to.

Sponsoreret indhold